A.Zuokas: TAIP pasisako už liberalių jėgų bendradarbiavimą

2012-12-01, 16:16
Įvertinkite šį įrašą
(0 balsai)

Gruodžio 1 d. Vilniuje posėdžiavusi judėjimo – sąjungos TAIP taryba aptarė politinę situaciją Lietuvoje bei priėmė sprendimus dėl dalyvavimo  kitų metų kovo mėn. vyksiančių pakartotinių Seimo rinkimų trijose – Ukmergės, Zarasų – Visagino ir Biržų – Kupiškio – vienmandatėse apygardose. Kartu nutarta šiose apygardose siekti kelti bendrus liberalų kandidatus. Tokią galimybę TAIP pirmininkas Artūras Zuokas jau aptarė su Liberalų sąjūdžio vadovu Eligijumi Masiuliu.

“Bendrų kandidatų kėlimas pakartotiniuose rinkimuose būtų pirmas  geras ir konkretus žingsnis link tolimesnio konstruktyvaus bendradarbiavimo tarp liberalias vertybes puoselėjančių politinių jėgų”, - posėdžio metu kalbėjo judėjimo TAIP vadovas A.Zuokas.

Judėjimo – sąjungos TAIP taryba aptarė ketverių metų strateginius planus, kurių pagrindas - organizacijos plėtra ir atsakingo liberalizmo idėjų sklaida. Nutarta pasirengti ir aktyviai dalyvauti LR Prezidento ir Europos Parlamento rinkimuose 2014 metais, savivaldos rinkimuose 2015 metais. 

www.taip.lt

www.lietuvosvalstybe.com

Komentarai  

 
#1 tai 2012-12-01 19:59
O kaip šitą suprasti? Kaip Paulausko NS įsiliejimą i Darbą parcyją. Greitai Zuokas ginklus sudėjo. Kam tada išvis buvo reikalingas tas cirkas s TAIP?
Cituoti | Pranešk apie netinkamą komentarą
 

Komentuoti

 

 

Vieta Jūsų REKLAMAI
300x100px
Vieta Jūsų REKLAMAI
300x250px
Lietuva 24Litwa 24Литва 24Lithuania 24