E. Masiulis: „Liberalų sąjūdžio frakcija nepalaikys A. Butkevičiaus kandidatūros“

2012-11-21, 16:08
Įvertinkite šį įrašą
(0 balsai)

Liberalų sąjūdžio frakcija Seime šiandien susitiko su kandidatu į Ministrus pirmininkus Algirdu Butkevičiumi. Frakcija nusprendė, kad nepalaikys socialdemokrato kandidatūros balsavimo Seimo plenariniame posėdyje metu.

Liberalų sąjūdžio frakcijos Seime seniūno Eligijaus Masiulio teigimu, frakcija nepritars A. Butkevičiaus kandidatūrai dėl kelių priežasčių – frakcijai nepriimtini socialdemokratų planai įvesti Pridėtinės vertės mokesčio (PVM) lengvatas mėsai ir viešbučiams, įtvirtinti progresinius mokesčius, neaiškus ir žadamo minimalaus darbo užmokesčio didinimo poveikis šalies ekonomikai.     

„Yra ir kitas  ne mažiau svarbus klausimas – kyla daug abejonių, kiek principingai kandidatas į premjerus A. Butkevičius, kaip socialdemokratų lyderis, elgsis Darbo partijos istorijoje.  Susidaro įspūdis, kad dar net neidamas premjero pareigų A. Butkevičius tam tikra prasme jau tapo Darbo partijos įkaitu“, – teigė Liberalų sąjūdžio frakcijos Seime seniūnas E. Masiulis.

E. Masiulis taip pat abejoja, ar besiformuojančiai naujai koalicijai pavyks užmegzti ir ilgalaikėje perspektyvoje palaikyti konstruktyvų dialogą, darbą kartu su Lietuvos Respublikos Prezidente D. Grybauskaite.

www.liberalai.lt

www.lietuvosvalstybe.com

Komentuoti

 

 

Vieta Jūsų REKLAMAI
300x100px
Vieta Jūsų REKLAMAI
300x250px
Lietuva 24Litwa 24Литва 24Lithuania 24