Šalies vadovė pasveikino darbą pradedantį naująjį Seimą

2012-11-16, 13:30
Įvertinkite šį įrašą
(0 balsai)

Lietuvos Respublikos Prezidentė Dalia Grybauskaitė pasveikino naujai išrinkto Seimo narius, susirinkusius į pirmąjį posėdį.

„Savo įsipareigojimą dirbti Lietuvos žmonių gerovei prisieksite uždėję ranką ant Konstitucijos. Linkiu niekada nepamiršti priesaikos žodžių, ypač kai susidursite su dvejonėmis, kokį sprendimą pasirinkti. Nuo šio momento Jūs tampate visos Tautos atstovais. Laisvi, lygūs ir teisingi visiems. Tai nelengva, tačiau tikiu, kad įsipareigojate sąmoningai ir atsakingai", - sakoma šalies vadovės sveikinimo laiške.

Prezidentė parlamentarus kviečia konstruktyviam ir bendram darbui. Pasak šalies vadovės, žmonės, verslas, investuotojai laukia atsakingų sprendimų, nuo kurių priklausys, kaip gyvensime ateityje. Artimiausias išbandymas - 2013 m. biudžetas.

Vadovaudamasi Konstitucija valstybės vadovė netrukus naujam Seimui teiks Ministro Pirmininko kandidatūrą. Šalies vadovė pabrėžė, kad naujam Ministrų kabinetui kels ne tik kompetencijos, bet ir skaidrumo, sąžiningumo bei savarankiškumo reikalavimus.

Prezidentė paragino naująjį Seimą nesiblaškyti ir laikytis jau pasirinktos krypties: „Turime nueiti iki galo: gebėti užtikrinti tęstinumą finansų stabilumo, energetikos, kovos su korupcija srityse", - teigė šalies Prezidentė.

Valstybės vadovė sveikinimo laiške parlamentarams palinkėjo susitelkimo naujiems ir tęstiniams darbams.

Prezidentės spaudos tarnyba

www.lietuvosvalstybe.com

Komentuoti

 

 

Vieta Jūsų REKLAMAI
300x100px
Vieta Jūsų REKLAMAI
300x250px
Lietuva 24Litwa 24Литва 24Lithuania 24