Prisistatydami referendumo “TAIP Seimo atgimimui” parašų rinkėjais konservatorių atstovai reklamuoja savo partiją

2012-08-19, 09:11
Įvertinkite šį įrašą
(0 balsai)

Referendumo „TAIP Seimo atgimimui!“ iniciatyvinė grupė ragina Vyriausiąją rinkimų komisiją ir teisėsaugos institucijas atkreipti dėmesį neteisėtą rinkimų agitaciją, kurią, kaip įtariama, vykdo, Seimo pirmininkės Irenos Degutienės patarėjas Laurynas Kasčiūnas ir jo šalininkai.

Vilniaus rajono Valčiūnų gyvenvietės gyventojai teigia, kad praeitą savaitę keli jaunuoliai rinko parašus už neva referendumą dėl Seimo narių skaičiaus sumažinimo, tačiau neturėjo jokių oficialių dokumentų, parašų rinkimo lapų ir nesilaikė įstatymais numatytos tvarkos: neprašė pasirašiusio asmens pateikti asmens tapatybės kortelės arba paso numerio. Pasirašiusiems jie įteikdavo Seimo pirmininkės patarėjo ir konservatorių kandidato į Seimo narius Vilniaus-Trakų rinkiminėje apygardoje L.Kasčiūno reklaminius lankstinukus.

„Trečiadienį ir ketvirtadienį rinkau parašus Valčiūnuose. Dalis gyventojų nustebino sakydami, kad jau pasirašė už referendumą „TAIP Seimo atgimimui!”, tačiau teigė, jog iš jų niekas nereikalavo jokių dokumentų ir mainais įteikė L.Kasčiūno lankstinuką. Tariami parašų rinkėjai žmonėms teigė, kad būtent šis kandidatas į Seimą nori sumažinti Seimo narių skaičių“, - pasakojo Stanislav Tarasevič, parašų rinkimo dėl referendumo „TAIP Seimo atgimimui!“ koordinatorius Vilniaus rajone.

Pasak jo, tariami parašų rinkėjai apsilankė Valčiūnų gyvenvietėje, Geležinkeliečių gatvės 12-ame, 6-ame ir kituose namuose.   

www.taip.lt

www.lvcom.lt

Komentuoti

 

 

Vieta Jūsų REKLAMAI
300x100px
Vieta Jūsų REKLAMAI
300x250px
Lietuva 24Litwa 24Литва 24Lithuania 24