Prezidentė Seimui linki susitelkti svarbiausiems darbams

2012-03-10, 15:43
Įvertinkite šį įrašą
(0 balsai)

Lietuvos Respublikos Prezidentė Dalia Grybauskaitė laišku pasveikino Seimo narius, susirinkusius į Seimo pavasario sesiją.

Prezidentės teigimu, pavasario sesija - tai paskutinė galimybė įgyvendinti prieš rinkimus duotus pažadus ir pelnyti Lietuvos žmonių pasitikėjimą. Šalies vadovės nuomone, nors po rudens Seimo sesijos netrūko emocijų, politinio aktyvumo, primenančio, kad artėja Seimo rinkimai, tai neturėtų sutrukdyti susikaupti būtiniems ir atsakingiems darbams, kurių gausu energetikos, socialinės apsaugos, finansų, švietimo ir kitose srityse.

„Labai svarbu išlaikyti kryptingą valstybės politiką, nepaskęsti smulkmenose ir pabaigti pradėtus svarbiausius darbus. Treji mūsų bendradarbiavimo metai padėjo valstybei išvengti finansinės griūties, greičiau įveikti sunkmetį", - rašoma Prezidentės sveikinimo laiške.

Lietuvos vadovė padėkojo Seimo nariams už glaudų tarpinstitucinį bendradarbiavimą bei pabrėžė, jog ir toliau bus aktyviai dirbama su Seimo vadovybe, komitetais ir frakcijomis, kad Lietuvos žmonių ateičiai svarbiausi sprendimai būtų priimti dar šios kadencijos parlamento.

Prezidentė susirinkusiems į pavasario sesiją Seimo nariams palinkėjo konstruktyvaus darbo tiek pozicijoje, tiek opozicijoje.

Prezidentės spaudos tarnyba

www.lvcom.eu

Komentuoti

 

 

Vieta Jūsų REKLAMAI
300x100px
Vieta Jūsų REKLAMAI
300x250px
Lietuva 24Litwa 24Литва 24Lithuania 24