Lietuvos Prezidentė pasveikino išrinktą Čilės Respublikos Prezidentę

2013-12-16, 14:35
Įvertinkite šį įrašą
(1 balsas)

Lietuvos Respublikos Prezidentė Dalia Grybauskaitė savo ir visų Lietuvos žmonių vardu pasveikino Čilės Respublikos Prezidentę Michelle Bachelet su pergale rinkimuose.

„Tikiu, kad Jūsų šalies žmonių Jums suteiktas pasitikėjimas įkvėps visapusiškoms reformoms, kurios prisidės prie didesnės gerovės Čilės gyventojams užtikrinimo. Jūsų išsikelti skurdo mažinimo ir švietimo plėtros tikslai yra ypač svarbūs kiekvienam piliečiui, todėl linkiu Jums kuo didesnės sėkmės juos įgyvendinant", - sakoma Prezidentės sveikinime.

Prezidentė pabrėžė, jog vertina Michelle Bachelet darbą lyčių lygybės srityje Jungtinėse Tautose. Čilės vadovės pastangos ginant moterų teises, plėtojant apsaugos nuo smurto prieš moteris programas ir skatinant visapusišką moterų įsitraukimą į pasaulinius reikalus yra įkvepiantis pavyzdys.

Lietuvos Respublikos Prezidentė Michellei Bachelet palinkėjo didžiausios ištvermės ir ryžto jau antrą kartą eisiant šias svarbias ir ypač atsakingas pareigas, o Čilei ir jos gyventojams - ilgų gerovės ir klestėjimo metų.

president.lt

 

 

Komentuoti

 

 

Vieta Jūsų REKLAMAI
300x100px
Vieta Jūsų REKLAMAI
300x250px
Lietuva 24Litwa 24Литва 24Lithuania 24