Liberalai nebepriima R. Ačo į partiją

2013-08-30, 16:42
Įvertinkite šį įrašą
(0 balsai)

Liberalų sąjūdžio valdyba ketvirtadienio vakarą užblokavo Remigijaus Ačo priėmimą į partiją. Valdyba nutarė, kad R. Ačas į Liberalų sąjūdį buvo priimtas pažeidžiant partijos įstatus, mat Raseinių skyrius į narius jį priėmė savavališkai - nepasitaręs su vadovybe.

„Valdyba reagavo į vasarą Raseinių skyriuje priimtą sprendimą, kai Raseinių skyrius, nederindamas nei su partijos vadovybe, nei su įstatais priėmė sprendimą, kurio pasekmė, kad R. Ačas tapo Raseinių skyriaus nariu. Šitas sprendimas atskirų partijos narių buvo apskųstas Etikos komisijai. Partijos valdyba vakar susirinko ir gavusi Etikos komisijos išvadą priėmė sprendimą dėl R. Ačo narystės - šita narystė įgyta pažeidžiant partijos įstatus, todėl valdyba nelaiko R. Ačo partijos nariu", - DELFI sakė Liberalų sąjūdžio pirmininko pavaduotojas Gintaras Steponavičius.

Pats R. Ačas apie užblokuotą jo narystę sakė negirdėjęs, nes tik ketvirtadienį grįžo iš JAV.

Kovo 1 d. partijos Tvarka ir teisingumas valdybos nariai sustabdė R.Ačo narystę partijoje. Buvo sustabdyti ir jo, kaip partijos Raseinių skyriaus pirmininko, įgaliojimai, primena ELTA.

Partijos Tvarka ir teisingumas Drausmės komisija, išnagrinėjusi partijos nario R. Ačo viešus pareiškimus partijos atžvilgiu, konstatavo, kad jis pažeidė partijos įstatus, ir pasiūlė partijos Valdybai spręsti klausimą dėl partijos nario tolesnės veiklos partijoje.

Seimo narys R. Ačas kritiškai pasisakė apie Darbo partijos ir partijos Tvarka ir teisingumas jungimąsi, įvardindamas tai rinkėjų ir bendraminčių išdavyste.

Komentuoti

 

 

Vieta Jūsų REKLAMAI
300x100px
Vieta Jūsų REKLAMAI
300x250px
Lietuva 24Litwa 24Литва 24Lithuania 24