Europos reikalų ministrai Vilniuje aptars rinkimus į Europos Parlamentą

2013-08-30, 07:00
Įvertinkite šį įrašą
(0 balsai)

Vilniuje vyksiančiame neformaliame Europos Sąjungos Bendrųjų reikalų tarybos susitikime Europos reikalų ministrai diskutuos apie pasirengimą 2014 m. gegužės mėnesį vyksiantiems rinkimams į Europos Parlamentą bei ES Tarybos ir Europos Parlamento bendradarbiavimą.

Susitikimui pirmininkaus užsienio reikalų ministras Linas Linkevičius. Į renginį taip pat atvyksta trijų Europos Parlamento narių delegacija. Dalyvaus ir už institucijų ryšius ir administravimą atsakingo Europos Komisijos (EK) Pirmininko pavaduotojas Marošas Šefčovičius.

Bendrųjų reikalų tarybos susitikimai skirti aptarti klausimus, turinčius įtakos daugiau nei vienai Europos Sąjungos politikos sričiai - pavyzdžiui, ES daugiametį biudžetą, plėtros procesą, institucinius ir administracinius klausimus. Konkreti tema pasirenkama atsižvelgiant į ES darbotvarkės aktualijas ir valstybės narės pirmininkavimo prioritetus.

Numatyta už institucijų ryšius ir administravimą atsakingo Europos Komisijos (EK) Pirmininko pavaduotojo M. Šefčovičiaus ir užsienio reikalų ministro Lino Linkevičiaus spaudos konferencija.

 

Komentuoti

 

 

Vieta Jūsų REKLAMAI
300x100px
Vieta Jūsų REKLAMAI
300x250px
Lietuva 24Litwa 24Литва 24Lithuania 24