A. Kubilius suabejojo, ar E. Vareikis toliau gali būti Seimo nariu

2013-08-29, 17:01
Įvertinkite šį įrašą
(0 balsai)

Reaguodamas į žiniasklaidoje pasirodžiusią informaciją dėl Seimo nario Egidijaus Vareikio veiksmų oro uoste, Seimo Tėvynės sąjungos-Lietuvos krikščionių demokratų (TS-LKD) frakcijos seniūnas Andrius Kubilius pažymi, kad pirmiausia reikia išsiaiškinti visas viešai nušviečiamo įvyko aplinkybes. Konservatoriai tai ir žada daryti.

"Gali būti, kad Seimo narys serga sunkia priklausomybės liga. Dėl tokios žmogaus bėdos galima tik labai apgailestauti ir jį nuoširdžiai užjausti. Tačiau tenka kelti klausimą, ar tokia liga nėra kliūtis dirbti Seimo nario darbą, kuris yra ypač viešas. Apie tai mes turėsime kalbėtis", - išplatintame pranešime cituojamas Seimo TS-LKD frakcijos seniūnas A. Kubilius.

Ketvirtadienio rytą Vilniaus oro uoste pastebėtas galimai girtas Seimo konservatorių frakcijos narys E. Vareikis. Neaiškios būsenos ir snūduriuojantis užtiktas politikas laukė skrydžio į Romą.

E. Vareikis skrido į Tarptautinio katalikų įstatymų leidėjų tinklo diskusijas Romoje. Skrydis į šį miestą buvo suplanuotas ankstų ketvirtadienio rytą. 

Teigiama, kad dėl neaiškios būsenos E. Vareikis nebuvo įleistas į lėktuvą. Į oro uosto keleivių išvykimo salę atvyko policija. 

Į katalikų renginius taip pat vyko Seimo nariai konservatoriai Jonas Dagys bei Vilija Aleknaitė Abramikienė. Susisiekus su pastarąja, Seimo narė teigė laukianti lėktuvo Frankfurte. E. Vareikio Vilniaus oro uoste V. Aleknaitė Abramikienė teigė nemačiusi.

Tai jau ne pirmas kartas, kai E. Vareikis dėl neblaivumo atsiduria žiniasklaidos akiratyje, primena ELTA. 

Gegužę neblaivų parlamentarą, kuomet jis sudavė žmonai per veidą, tramdė policija. Vėliau E. Vareikis su sutuoktine susitaikė. 

2008 m. E. Vareikis neblaivus įkliuvo Kelių policijos patruliams.

Komentarai  

 
#1 Baublis 2013-08-29 22:12
Panie Kubilius , kończ Waść , wstydu oszczędż
Cituoti | Pranešk apie netinkamą komentarą
 

Komentuoti

 

 

Vieta Jūsų REKLAMAI
300x100px
Vieta Jūsų REKLAMAI
300x250px
Lietuva 24Litwa 24Литва 24Lithuania 24