"V. P. Andriukaitis svajoja apie interpeliaciją"

2013-06-13, 08:26
Įvertinkite šį įrašą
(0 balsai)

Sugrąžinti žmonėms nemokamą gydymą užsimojęs sveikatos apsaugos ministras Vytenis Povilas Andriukaitis sulaukė Seimo Liberalų sąjūdžio frakcijos inicijuotos interpeliacijos, rašo “Respublika”. Mat išdrįso atskleisti piktžaizdes sveikatos apsaugoje, kurią pastaruosius ketverius metus vairavo liberalų ministrai.

Liberalus labiausiai užrūstino V. P. Andriukaičio ketinimai apriboti privačioms gydymo įstaigoms galimybę semtis lėšas iš Privalomojo sveikatos draudimo fondo. Ministras buvo apkaltintas Konkurencijos įstatymo ignoravimu, privačių gydymo įstaigų žlugdymu. Vakar Seimo Liberalų sąjūdžio frakcijos seniūnas Eligijus Masiulis ir jo pavaduotojas Gintaras Steponavičius, pranešę apie tai, kad pradeda rinkti parašus ministro interpeliacijai, išvardijo ir daugybę kitų V. P. Andriukaičio "nuodėmių". Interpeliacijoje ministrui pateikiama daugiau nei 40 klausimų iš 23 sričių.

Premjeras Algirdas Butkevičius mano, kad liberalų inicijuojamos interpeliacijos V. P. Andriukaitis nenusipelnė. "Aš vertinu tokį tam tikrų politikų pasirinkimą labai blogai dėl to, kad praėjusius ketverius metus SAM nieko - jokių reformų - nebuvo daroma, o buvę ministrai nesusitikinėdavo su ligoninių vadovais. Per tą laikotarpį atsirado didelės finansinės problemos įvairiose medicinos įstaigose. V. P. Andriukaitis kaip tik pradėjo kelti šias problemas viešai", - palaikymą ministro veiksmams išreiškė ministras pirmininkas.

www.l24.lt

Komentarai  

 
#2 tik trukdoma 2013-06-13 15:36
dirbti Vyriausybei,kas įveiks tuos trukdytojus.kurie patys nieko nenuveikė???
Cituoti | Pranešk apie netinkamą komentarą
 
 
#1 Krytyna Makowska 2013-06-13 12:00
Ar tikrieji liberalai kovoja uz mokesciu moketoju pinigu svaistima privatiems paslaugu tekejams???? !!!
Kazkokie netikri tie liberalai. Pseudoliberalai???
Visada agitavo moketi is nuosavos kisenes uz gydyma. O sie tau boba ...!
Is tikruju PATYS MOKETI NENORI!!!
Cituoti | Pranešk apie netinkamą komentarą
 

Komentuoti

 

 

Vieta Jūsų REKLAMAI
300x100px
Vieta Jūsų REKLAMAI
300x250px
Lietuva 24Litwa 24Литва 24Lithuania 24