JKL: Naglį Puteikį siūloma šalinti ne dėl A. Ramanausko, o dėl jo paties

2013-05-07, 18:10
Įvertinkite šį įrašą
(1 balsas)

Šiandien Lietuvos spaudoje buvo išplatinta informacija apie Jaunųjų konservatorių lygos kreipimąsį į Tėvynės sąjungos – Lietuvos krikščionių demokratų partijos (TS-LKD) Priežiūros komitetą su prašymu įvertinti pastarojo meto jos nario Naglio Puteikio veiklą, bei rekomenduojama jį šalinti iš TS-LKD gretų.

Tačiau norime pažymėti, kad yra neteisingai įvardijamos šio siūlymo priežastys. Jaunųjų konservatorių lyga (JKL) siūlo šalinti Naglį Puteikį ne dėl A. Ramanausko „įžeidimo" ar kokios nors kitos prieš šį žmogų nukreiptos veiklos, o dėl kreipimęsi išvardintų priežasčių: kitos partijos kandidatų atviro rėmimo, šmeižto prieš kitą TS-LKD narį dėl klastojamų rinkimų, siekio supriešinti partijos jaunimą su vyresniais ir naudojant neteisėtai gautus TS-LKD narių kontaktinius duomenis.

Jaunųjų konservatorių lygos pirmininkas Adomas Bužinskas teigė: „Naglio Puteikio komentaras tik patvirtina, kad JKL kreipimąsis yra teisingas. Jis nuolat kalba apie tiesą ir teisingumą, tačiau pats komentuodamas įvykius nevengia skleisti akivaizdų melą ir

šmeižtą kitų partijos narių atžvilgiu. Naglis Puteikis puikiai supranta, kad Partijos priežiūros komitetas jį svarstys ne dėl to, kad išsiuntė žinutes su A. Ramanausko eilėraščiu. Tuo labiau, kad pats eilėraštis buvo viešas ir niekas jo slėpti neketino. O dėl to, kad tos žinutės buvo siųstos visiems partijos nariams, prieš tai neteisėtai gavus jų telefono numerius iš partijos duomenų bazės. Tai nusikalstama veikla, už kurią yra baudžiama. Tuo tarpu Naglis Puteikis bando pademonstruoti, kad jis yra baudžiamas už nuomonės turėjimą".

„Sprendimas, dėl kreipimosi, buvo priimtas per rinkiminę JKL konferenciją Klaipėdoje. Todėl tai nėra vieno ar dviejų žmonių nuomonė – tai visų mūsų skyrių delegatų nuomonė.

Tokia vieninga nuomonė labai aiškiai demonstruoja, kad Naglio Puteikio veikla jau galutinai įgrįso partijos nariams ir jos rėmėjams. Galima priminti, kad Naglis Puteikis jau yra baustas už įžeidžiantį komentarą. Tai žmogus kuris kraunasi politinį kapitalą šmeiždamas ir viešai kaltindamas nebūtais dalykais kitus partiečius, o tuo pat metu naudojasi visais partijos resursais. Labai tikiuosi, kad pats Naglis Puteikis dar turės drąsos ir pasielgs garbingai bei paduos prašymą išeiti iš TS-LKD partijos.", – kalbėjo Adomas Bužinskas.

www.jkl.lt

www.l24.lt

Komentarai  

 
#1 kostas 2013-05-07 18:15
Du pridurkai. Ka Puteiksi, ka Ramanauskas.
Cituoti | Pranešk apie netinkamą komentarą
 

Komentuoti

 

 

Vieta Jūsų REKLAMAI
300x100px
Vieta Jūsų REKLAMAI
300x250px
Lietuva 24Litwa 24Литва 24Lithuania 24