Kol Medininkų punkte bus tvarkoma kelio danga, per Šumsko punktą keliautojai galės vykti visą parą

2011-08-12, 12:19
Įvertinkite šį įrašą
(0 balsai)

Lietuvos ir Baltarusijos pasieniečiai sutarė laikinai pakeisti abiejų šalių pasienyje esančio Šumsko – Lošos pasienio kontrolės punkto darbo laiką.

Iki šiol šis punktas dirbo kiekvieną dieną nuo 8 iki 20 valandos, o per jį galėjo vykti tik Lietuvos ir Baltarusijos pasienio ruožų gyventojai.

 

Po ketvirtadienį įvykusio dvišalio Valstybės sienos apsaugos tarnybos (VSAT) Vilniaus rinktinės ir Baltarusijos Smorgonių pasienio būrio atstovų susitikimo nuspręsta laikinai pakeisti Šumsko – Lošos pasienio kontrolės punkto darbo laiką ir per jį leisti vykti ne tik abiejų šalių pasienio ruožo gyventojams, bet ir Lietuvos bei Baltarusijos piliečiams, gyvenantiems abiejų šalių teritorijose, ne pasienio ruožuose.

 

Kol Medininkų pasienio kontrolės punktas neveiks dėl kelio dangos rekonstrukcijos darbų, nuo rugpjūčio 16 iki 23 dienos, Šumsko – Lošos pasienio kontrolės punkte pasieniečiai asmenų ir transporto priemonių patikrinimus vykdys visą parą.

 

VSAT atkreipia dėmesį, kad per šį punktą vykstantys asmenys ir toliau negalės gabenti muitinėje privalomai deklaruojamų prekių, daiktų ar krovinių.

 www.pasienis.lt

Komentuoti

 

 

Vieta Jūsų REKLAMAI
300x100px
Vieta Jūsų REKLAMAI
300x250px
Lietuva 24Litwa 24Литва 24Lithuania 24