Roma, genderis ir sieliai

2015-06-18, 21:48
Įvertinkite šį įrašą
(1 balsas)
Tadeuš  Andžejevski Tadeuš Andžejevski

Europos Parlamento narys Ryszard Legutko nesename interviu portalui „Fronda“ gender ideologiją lygina su komunizmu. Vertindamas dabartinę moralinę Europos būklę įžvelgia, kad „tik tada, kai visos patologijos peržengs tam tikrą ribą, įvyks prablaivėjimas“.

„Kol kas reikalas atrodo labai blogai“, – skepticizmo neslepia Europos Parlamento Teisės ir teisingumo komiteto narys.

Europos visuomenei primetamą genderizmo problemą profesorius (interviu, pavadintame „Pabusime, kai gender patologijos sunaikins  šeimą“) apibrėžia labai tiksliai – ji sunaikins šeimą. „Genderizmo ideologija pakerta pamatinius socialinius ryšius, kenkia šeimai. Iš sociologinių tyrimų labai gerai matome, kad šeimos naikinimas veda prie įvairių patologijų, kartais drastiškų. Jų pasekmė yra anomija, arba socialinių ryšių nutraukimas ir nestandartinė elgsena, kuri griauna socialinio gyvenimo taisykles“, – perspėja „Frondos“ pašnekovas. Ir tada genderio ideologiją, kuri dar ne taip seniai susilaukė didžiulio palaikymo Vakaruose, labai taikliai lygina su komunizmu. „Tik tada, kai Vakarų elitą pasiekė konkrečios komunizmo pasekmės, visi apstulbo ir buvo konstatuota, kad tai nepriimtina“, – prisimena neseną istoriją Europos Parlamento narys ir priduria, kad gali panašiai būti ir su genderizmu.

„Pirmiausia turi įvykti destrukcija, po to gali įvykti ir prablaivėjimas, – įvertina situaciją R. Legutko, gerai susipažinęs su Europos realybe. „Deja, tik tada europiečiai turės mokėti didelę kainą už dekadentiškos ir nihilistinės ideologijos „pasidovanojimą“, – teigia Europos Parlamento narys ir neslepia, kad kol kas Europoje nėra reikšmingos jėgos, kuri galėtų pasipriešinti gender ideologijai. „Kol kas tai atrodo labai blogai, galima sakyti dramatiškai, – tvirtina jis. – Tačiau pasaulio istorija rodo, kad kartais vyksta labai radikalūs atsitraukimai“, – bando įskiepyti optimizmo gaidelę savo interviu profesorius.

Kažkada dar būdamas studentas aš perskaičiau straipsnį, kuriame senovės civilizacijas   studijuojantys mokslininkai padarė išvadą, kad jos visos turėjo vieną žlugimo priežastį – moralinį palaidumą. Romos imperija, turėjusi būti amžina (jos žlugimo niekas negalėjo nuspėti, nes tai  peržengdavo tada gyvenusių žmonių vaizduotę), subyrėjo lyg kortų namelis, kai kilmingi romėnai  priėmė ir praktiškai išbandė... gender  ideologiją. Taip, būtent tai reikia pasakyti. Tiesa, tada  nebuvo naudojamas žodis gender, bet faktas lieka faktas, kad tuometiniai išsigimimai, degeneracija, aberacija ir iškrypimai, prievartaujantys pačią prigimtį, nesiskyrė nuo tų, kuriuos šiandien prisidengusi modernumu skatina gender aplinka.

Roma žlugo dėl moralinio jos elito suirimo, spaudžiama pasaulio, anuomet vadinto barbaricum (barbarais). Europa subyrės, nes atsisakė savo šaknų, piktžodžiauja ir šaiposi iš vertybių, kurios reiškė jos stiprumą, jėgą, buvo jos egzistavimo esmė.

Suidiotėjusių „modernumo“ pasekėjų pražūties sieliai jau plaukia...

Tadeuš  Andžejevski

Komentuoti

 

 

Vieta Jūsų REKLAMAI
300x100px
Vieta Jūsų REKLAMAI
300x250px
Lietuva 24Litwa 24Литва 24Lithuania 24