Kaune startavo jubiliejinė paroda „Moters pasaulis“

2012-11-09, 06:43
Įvertinkite šį įrašą
(0 balsai)

Jau dešimt metų Kaune organizuojama paroda „Moters pasaulis" auga kartu su savo pagrindinių lankytojų - moterų - poreikiais. Šį ketvirtadienį prasidėjusioje parodoje - kaip niekada gausu dalyvių ir naujienų.

„Kauniečiai visada žino, koks įvairiaspalvis yra moters pasaulis, todėl neatsitiktinai ši paroda jau dešimtą kartą rengiama būtent Kaune. Jubiliejinėje parodoje ypatingai smagu matyti tokį didelį būrį įmonių, verslininkų, prekybininkų, siūlančių moterims susipažinti su naujausiomis technologijomis grožio srityje bei įsigyti pačių įvairiausių prekių. Tikiuosi, kad ši paroda pateisins tiek pirkėjų, tiek prekybininkų lūkesčius", - sveikindama parodos dalyvius ir organizatorius kalbėjo Kauno miesto vicemerė Orinta Leiputė.

Tradiciškai paroda „Moters pasaulis" šiemet vyksta LKKA ir futbolo maniežuose. Lankytojai turi progą susipažinti su 270 įmonių pristatomomis paslaugomis ir produktais, dalyvauti net 60 parodos renginių, aplankyti tris temines ekspozicijas - „Grožis ir sveikata", „Namų apyvokos reikmenys", „Apranga ir aksesuarai".

Iki sekmadienio veiksiančioje parodoje pristatoma kosmetika, parfumerija, plaukų, grožio salonai, juvelyrika, bižuterija, trikotažo gaminiai, odos gaminiai, sveikatingumo produktai, higienos reikmenys, namų apyvokos reikmenys.

Kiekvieną parodos dieną parodoje dalyvaujančios įmonės ves seminarus bei pristatys savo naujienas. Parodos seminarų salėje vyks seminarai skirtingomis, tačiau aktualiomis ir naudingomis temomis. Trečiąją parodos dieną, šeštadienį, parodos scenoje bus pristatomi dizainerių darbai ir kolekcijos. Vyks vestuvinių suknelių kolekcijų pristatymas.

www.kaunas.lt

www.lietuvosvalstybe.com

Komentuoti

 

 

Vieta Jūsų REKLAMAI
300x100px
Vieta Jūsų REKLAMAI
300x250px
Lietuva 24Litwa 24Литва 24Lithuania 24