Konkursas „Mano Kaunas“ kviečia dalintis gražiausiais miesto vaizdais

2013-02-09, 08:04
Įvertinkite šį įrašą
(0 balsai)

Fotografijų konkursas „Mano Kaunas" kviečia į miestą pažvelgti pro objektyvą bei įamžinti ne tik gerai pažįstamas, bet dar ir profesionalių fotografų neatrastas Kauno vietas.

Penktadienį vykusios spaudos konferencijos metu buvo pristatyta konkurso „Mano Kaunas" idėja - pakviesti kauniečius ir miesto svečius dalintis gražiausiais Kauno miesto vaizdais.

„Nepamirškite, kad kiekviena nuotrauka unikali ir kiekviena gali tapti pačia gražiausia. Gražiausios nuotraukos autoriaus laukia pagrindinis prizas - skrydis oro balionu dviem asmenims", - teigė Kauno turizmo informacijos centro direktorius Sigitas Sidaravičius.

Konkurso tikslas - ne tik išrinkti gražiausius Kauno miesto vaizdus bei apdovanoti nuotraukų autorius, tačiau ir atrinkti nuotraukas, kurios bus naudojamos reprezentaciniuose Kauno miesto leidiniuose. Pasak Kauno miesto vicemero Vytauto Vasilenko, šios nuotraukos padės skleisti gerą žinią apie Kauną.

Konkurse, kuris vyks iki kovo 31 d., gali dalyvauti visi norintys. Nuotraukos talpinamos Kauno turizmo informacijos centro tinklalapyje www.kaunastic.lt. Konkurse laukiama ne tik nuotraukų, pristatančių Kauno miesto architektūrinį paveldą, tačiau ir užfiksuotų akimirkų iš įvairių mieste vykusių renginių.

„Nedvejodami sutikome tapti šio konkurso partneriu. Dažnai žiniasklaida siekia parodyti miesto skaudulius ir pamiršta apie gražius dalykus. Tikiuosi, jog šis konkursas miestiečius paskatins stabtelėti, apsidairyti ir atrasti, tai kas yra gražu", - teigė „Kauno dienos" portalo vyr. redaktorius Zigmas Jurevičius.

Konkurso organizatoriai: Kauno turizmo informacijos centras, Kauno miesto savivaldybė, ir konferencijų biuras.

www.kaunas.lt

www.lietuvosvalstybe.com

Komentuoti

 

 

Vieta Jūsų REKLAMAI
300x100px
Vieta Jūsų REKLAMAI
300x250px
Lietuva 24Litwa 24Литва 24Lithuania 24