„Velomaratone 2012“ – ne tik sportas, bet ir pramogos

2012-08-25, 10:40
Įvertinkite šį įrašą
(0 balsai)

Rugpjūčio 25 dieną vyksiantis didžiausias renginys „Velomaratonas 2012” kviečia ne tik minti dviračių pedalus, bet ir aktyviai įsijungti į renginio programą.

Maratono metu Nepriklausomybės aikštėje prie LR Seimo rūmų įsikurs unikalus „Velomaratono miestelis“, kuriame nuo ryto vyks įvairi pramoginė ir edukacinė programa, skirta ne tik dalyviams, bet ir žiūrovams.

Jame vyks įvairios loterijos, žaidimai, bus galima laimėti įvairių prizų, koncertuos žymūs Lietuvos atlikėjai Jurga Šeduikytė, grupės „Saulės kliošas“, „Sweetsalt“.

Pramogų ir poilsio zonoje medikai konsultuos, kaip suteikti pirmąją pagalbą, rodys pirminio gaivinimo pamokas. Jauniausi dviratininkai ir sirgaliai vaikų zonoje galės piešti, lipdyti, žaisti.

„Velomaratono“ organizatoriai kviečia žiūrovus burtis į palaikymo komandas, nes už didžiausią aktyvumą palaikant dviratininkus bus įteiktas prizas.

„Velomaratonas 2012“ – trečius metus vyksiantis dviračių sporto mylėtojams bei entuziastams skirtas renginys. Rugpjūčio 25 dieną trijų kategorijų dviratininkai – vaikai, mėgėjai ir profesionalai – važiuos dviračių maratono trasa Vilniaus centrinėmis gatvėmis bei Neries krantine. Renginio kulminacija numatoma 16.30 val., kai tarptautinių varžybų „Baltic Chain Tour 2012“ sportininkai įvažiuos į „Velomaratono“ trasą.

www.vilnius.lt

www.lietuvosvalstybe.com

Komentuoti

 

 

Vieta Jūsų REKLAMAI
300x100px
Vieta Jūsų REKLAMAI
300x250px
Lietuva 24Litwa 24Литва 24Lithuania 24