D. Montvydas tikisi „Eurovizijoj“ sudalyvauti ir antrąkart

2012-05-29, 06:59
Įvertinkite šį įrašą
(0 balsai)

Vidurdienį oro uoste rinkosi „Eurovizijos“ gerbėjai – į Lietuvą parskrido konkurse 14 vietą užėmęs Donatas Montvydas.

Atlikėjas savo pasirodymą vertina gerai ir sako, kad „Eurovizijoje“ jį matėme tikrai ne paskutinį kartą, praneša LTV Naujienų tarnyba.

Gailėtis, pasak atlikėjo, visada galima rasti dėl ko, tačiau tikslas pasiektas – ne tik dėl rezultatų (pusfinalyje buvome treti, finale – 14-i), bet ir dėl to, kad, kaip atlikėjas, D. Montvydas sakosi žymiai paaugęs ir pasisėmęs neįkainojamos patirties.

D. Montvydas teigia „Eurovizijoje“ norėjęs sudalyvauti nuo vaikystės, ir debiutas, pasak dainininko, tikrai nebuvo paskutinis jo pasirodymas šiame konkurse.

„Aš į „Euroviziją“ nuo pat mažų dienų žiūrėjau labai pagarbiai. Kaip mažas konkurencingas vaikis visada sakiau, kad noriu ten paprasčiausiai sudalyvauti ir padaryti geriau ne tik negu Lietuvoje daro, bet ir Europoje“, – kalbėjo D. Montvydas.

„Jūs pasižiūrėkite, kas liko už nugaros: praktiškai didysis penketukas liko. Norvegas, kuriam buvo pranašaujamos vos ne pirmos vietos, liko iš viso uodegoj“, – sakė Lietuvos delegacijos „Eurovizijoje“ vadovas Audrius Giržadas.

Lietuvos delegacija, kaip ir didžioji dalis lietuvių, stebėjosi, kodėl mūsų kaimyninės šalys D. Montvydo pasirodymą vertino kukliai.

„Kad politikos yra, mes visi matome: kaip balsuoja kaimynai, kaip balsuoja šalis už šalį ir kai klausiat, kodėl mums kaimynai tiek nedavė, tai čia reikėtų galvoti ne mums, ne atlikėjams, o mūsų žmonėms, dirbantiems su užsienio politika“, – įsitikinęs prodiuseris Martynas Tyla.

D. Montvydas, vos grįžęs iš konkurso, atsipūsti neturės kada, nes birželio pradžioje jau pradeda savo koncertinį turą, o apie kitų metų „Eurovizijos“ atranką kol kas nesuka galvos.

Tuo metu delegacijos vadovas A. Giržadas jau užsimena, kad kitąmet greičiausiai keisis atrankos į konkursą tvarka. Bus pasitelktas Vokietijos modelis, kada atlikėjai ir dainos renkami atskirai, taip siekiant geriausią balsą suderinti su geriausiu kūriniu.

Ugnė Galadauskaitė
LTV naujienų tarnyba

www.lietuvosvalstybe.com

Komentarai  

 
#1 kesa 2012-05-29 08:08
Gal jau pabaikime svaistyti laika ir pinigus sitai nesamonei? Mes niekada nelaimesime Eurovizijos. Nejaugi sito niekas nesuprantas? O 19 ar 14 vieta yra geda. Geriau jau visai nedalyvauti.
Cituoti | Pranešk apie netinkamą komentarą
 

Komentuoti

 

 

Vieta Jūsų REKLAMAI
300x100px
Vieta Jūsų REKLAMAI
300x250px
Lietuva 24Litwa 24Литва 24Lithuania 24