„Hanza Kaunas 2012“ organizatoriai pranešė šįmet nerengsiantys šventės

2012-05-08, 06:46
Įvertinkite šį įrašą
(0 balsai)

Gegužės 18-20 d. surengti viduramžių kultūros festivalį „Hanza Kaunas 2012" žadėję šventės organizatoriai pranešė atsisakantys savo planų.

„Įvertinus susidariusią nepalankią ekonominę situaciją ir ribotas rėmėjų finansines galimybes, mes buvome priversti šių metų viduramžių kultūros festivalį atidėti sekantiems metams", - rašoma Kauno miesto savivaldybę pasiekusiame VšĮ „Hansa Kaunas" direktorės Rūtos Rumšienės pasirašytame rašte.

Kauno miesto savivaldybė šiai šventei yra skyrusi dalinį finansavimą, siekiantį 33 tūkst. Lt. Organizatoriai savivaldybei adresuotame rašte pažymi atsisakantys šio finansavimo.

„Man iš tiesų apmaudu ir nesuprantama, kaip viskas susiveda tik į pinigus. Juk turime daug gražių pavyzdžių, kuomet įspūdingos šventės ir renginiai suorganizuojami net ir minimaliomis sąnaudomis. Kuomet galvojama vien tik apie pinigus, žlunga net ir pačios geriausios idėjos. Norint kažką padaryti, visų pirma turi būti didžiulis noras, - teigė Kauno miesto vicemeras Stanislovas Buškevičius. - Praėjusiais metais vykusiai tarptautinei Hanza šventei savivaldybė buvo skyrusi apie 1,4 mln. Lt. Panaudojus už šias lėšas įsigytus įrenginius ir turimą įdirbį, šių metų šventę tikrai buvo galima suorganizuoti ir minimaliomis sąnaudomis".

www.kaunas.lt

www.lvcom.eu

Komentuoti

 

 

Vieta Jūsų REKLAMAI
300x100px
Vieta Jūsų REKLAMAI
300x250px
Lietuva 24Litwa 24Литва 24Lithuania 24