Aiškūs dar trys nacionalinio „Eurovizijos“ finalo dalyviai

2012-02-19, 07:16
Įvertinkite šį įrašą
(0 balsai)

Į nacionalinį „Eurovizijos“ finalą iš trečiojo atrankos pusfinalio, susumavus žiūrovų ir komisijos balus, pateko Monika, „Vig Roses“ ir „Bekešo vilkai“.

Komisija, kurioje dirbo operos solistas Vladimiras Prudnikovas, kompozitorius Raigardas Tautkus, muzikantas Arnoldas Lukošius, „Saulės kliošo“ būgnininkas Laurynas Šarkinas ir TV laidų prodiuseris Saulius Urbonavičius-Samas, daugiausiai balsų atidavė Monikai Linkytei (43), „Bekešo vilkams“ (42) ir „Vig Roses“ (35).

Žiūrovai taip pat pirmenybę atidavė Monikai (1416), tačiau toliau trejetuką rikiavo kiek kitaip nei komisija: antroje vietoje buvo „Vig Roses“ (1073), o trečioje - Donatas Šimkus-Dūmas (1049).

Dėl teisės pasirodyti finale šį šeštadienį taip pat rungėsi Liepa, Greta Jorudaitė, „Sounds Engineers“ feat. Natalie, Gražvydas Sidiniauskas ir „Thundertale“. 

Į finalą iš ankstesnių dviejų pusfinalių yra patekę „Beissoul“, „The Independent“, „Multiks“, Vytautas Matuzas, „Alive Way“ ir Katažina.

Kas atstovaus Lietuvai 57-ojoje „Eurovizijoje“ Azerbaidžano sostinėje Baku gegužės mėnesį, paaiškės kovo 3 dieną įvyksiančiame finale.

www.lrt.lt

www.lvcom.eu

Komentuoti

 

 

Vieta Jūsų REKLAMAI
300x100px
Vieta Jūsų REKLAMAI
300x250px
Lietuva 24Litwa 24Литва 24Lithuania 24