Premjeras sveikina prof. Ireną Veisaitę jubiliejaus proga

2014-01-09, 10:18
Įvertinkite šį įrašą
(0 balsai)

Ministras Pirmininkas Algirdas Butkevičius nuoširdžiai sveikina literatūros tyrinėtoją, teatrologę, visuomenininkę profesorę Ireną Veisaitę 85-ojo gimtadienio proga, dėkodamas už esamus ir būsimus darbus Lietuvai, linkėdamas ir toliau dosniai dalytis savo išmintimi ir asmenybės šviesa.

„Esate asmenybė, įprasminanti Lietuvos sąžinės epochą. Nes Jūsų gyvenimas – istorinių pakilimų ir skaudžių praradimų liudininkas. Jūs daug prisidėjote prie Lietuvos kultūros puoselėjimo, šios srities dvasinių lobių – tikriausių ir vertingiausių turtų – kaupimo ir saugojimo.

Jūsų garbingas vardas žinomas Lietuvoje ir toli už jos ribų. Žinomas taip plačiai, kad galime Jus tituluoti Lietuvos ambasadore de facto iki gyvos galvos.

O juk tam, kad taptum tokiu autoritetu, neužtenka vien išsilavinimo, intelekto. Dar reikia būti drąsiam, gebėti sakyti tiesą į akis ir kartu būti tolerantiškam. Reikia būti tokiam kaip Jūs – mūsų pasididžiavimas ir pavyzdys visiems. Oriai atstovauti savo tautai ir mylėti Tėvynę Lietuvą, matyti visas jos spalvas pasauliniame kontekste", – sakoma Vyriausybės vadovo sveikinime.

lrv.lt

Komentuoti

 

 

Vieta Jūsų REKLAMAI
300x100px
Vieta Jūsų REKLAMAI
300x250px
Lietuva 24Litwa 24Литва 24Lithuania 24