Policijos departamente pagerbti policijos choro nariai

2013-05-02, 17:07
Įvertinkite šį įrašą
(0 balsai)

Policijos departamente pagerbti Policijos choro nariai ir kiti žmonės, prisidėję prie jo sukūrimo.

Su choristais susitikęs policijos generalinis komisaras Saulius Skvernelis pasidžiaugė sėkmingu pasirodymu. „Šiame projekte Policijos choras skambėjo pačia skambiausia nata, todėl didžiuojuosi Jumis visais ir esu dėkingas tiems, kurie prisidėjo prie to, kad šis choras būtų toks, koks buvo"-sakė policijos vadovas. Jis pabrėžė, kad labai svarbu išsaugoti šiltą ir nuoširdų bendravimą tarp pareigūnų ir visuomenės.

Choro generolė Vaida Genytė džiaugėsi suteikta proga pabūti arčiau policijos ir pažinti pareigūnus. „Labai ačiū, kad pasitikėjote, pakvietėte ir taip šiltai priėmėte. Man buvo didelė garbė vadovauti Policijos chorui"-sakė atlikėja.

Policijos generalinio komisaro padėkos ir suvenyrai įteikti ne tik choristams, bet ir choro generolei Vaidai Genytei, choro vadovams Linui Balandžiui ir Annai Miščenko, choreografui Šarūnui Kirdeikiui, jo asistentei Hildai Palkovskytei, aktoriui Mariui Jampolskiui bei dainų aranžuotojui Deividui Zvonkui.

2013 m. vasario - balandžio mėn. TV3 televizijos projekte „Chorų karai" dalyvavęs Lietuvos policijos choras 7 savaites garbingai atstovavo Lietuvos policiją, įdėjo daug asmeninės iniciatyvos, sulaukė nemažai kolegų ir žiūrovų palaikymo.

www.policija.lt 

www.L24.lt 

Komentuoti

 

 

Vieta Jūsų REKLAMAI
300x100px
Vieta Jūsų REKLAMAI
300x250px
Lietuva 24Litwa 24Литва 24Lithuania 24