Medininkų punkte vilkiko vairuotojas apgadino VSAT vaizdo stebėjimo kamerą

2012-11-01, 08:03
Įvertinkite šį įrašą
(0 balsai)

Apsisukinėdamas neleistinoje Medininkų kontrolės punkto vietoje vilkiko vairuotojas iš Rusijos kliudė ir apgadino vieną iš VSAT vaizdo stebėjimo sistemos kamerų.

Antradienį VSAT Vilniaus rinktinės Medininkų kontrolės punkte po visų Lietuvos tarnybų atliktų procedūrų iš Lietuvos į Baltarusiją buvo leista išvažiuoti vilkikui „Scania“ su puspriekabe. Jį vairavo 49-erių Rusijos pilietis.

Pakeliui į  Baltarusijos teritoriją jis pamatė, kad šia eismo juosta jis Baltarusijos pareigūnų nebus įleistas į jų šalį. Tuomet rusas vairuotojas neleistinoje vietoje kirto ištisinę eismo juostą ir pradėjo apsisukinėti. Manevro metu jis puspriekabe užkliudė stovą ir ant jo pritvirtintą VSAT vaizdo stebėjimo kamerą, kurią apgadino. Tuomet rusas dar kiek pavažiavo priešinga eismo juosta link tikrinimo vietų, kur dirba Lietuvos pareigūnai.

Už Pasienio kontrolės punktų veiklos taisyklių pažeidimą jam Medininkų pasieniečiai skyrė 75 litų administracinę baudą. Ją užsienietis sumokėjo. Be to, buvo pradėtos procedūros, kad per draudimo bendrovę būtų atlyginti nuostoliai dėl apgadintos kameros.

Atlikus visus formalumus vairuotojui leista išvykti į Baltarusiją.

www.pasienis.lt

www.lietuvosvalstybe.com

Komentuoti

 

 

Vieta Jūsų REKLAMAI
300x100px
Vieta Jūsų REKLAMAI
300x250px
Lietuva 24Litwa 24Литва 24Lithuania 24