Neblaivi vairuotoja įvažiavo į ežerą (VIDEO)

2012-07-16, 16:56
Įvertinkite šį įrašą
(0 balsai)

Vilniaus apskrities vyriausiojo policijos komisariato Vilniaus rajono policijos komisariato Viešosios policijos skyriaus Operatyvaus valdymo grupė šiąnakt gavo pranešimą apie į ežerą įvažiavusį ir panirusį automobilį BMW.

Pareigūnai netrukus išsiaiškino, kad apie 1.45 val. neblaivi (nustatytas 0,6 prom. girtumas) vilnietė E. K., gim. 1981 m., vairuodama BMW ir važiuodama keliu palei ežerą Pagirių sen., Tarnėnų k., nesuvaldė automobilio ir nuslydo į ežerą. Eismo įvykio metu žmonės nenukentėjo. Apie 10 val. įvykio vietoje jau dirbo Vilniaus rajono policijos komisariato ir Vilniaus apskrities priešgaisrinės gelbėjimo valdybos 6-osios komandos pareigūnų pajėgos. Bendromis pastangomis automobilis buvo ištrauktas iš ežero dugno. 
Vairuotojai teks atsakyti už transporto priemonės vairavimą esant neblaiviai (Lietuvos Respublikos administracinių teisės pažeidimų kodekso 126 str. 1 d.), numatoma bauda nuo vieno tūkstančio iki vieno tūkstančio penkių šimtų litų su teisės vairuoti transporto priemones atėmimu nuo vienerių metų iki vienerių metų šešių mėnesių. Ar gamtai buvo padaryta žala, spręs Vilniaus regiono aplinkos apsaugos departamento Vilniaus rajono agentūros darbuotojai.

Vilniaus aps. VPK Vilniaus r. policijos komisariato informacija

www.lvcom.lt

Medija

Komentuoti

 

 

Vieta Jūsų REKLAMAI
300x100px
Vieta Jūsų REKLAMAI
300x250px
Lietuva 24Litwa 24Литва 24Lithuania 24