Narkotikų prekeivis nubaudė pats save

2014-09-19, 07:51
Įvertinkite šį įrašą
(0 balsai)
policija.lt nuotr. policija.lt nuotr.

Su organizuotu nusikalstamumu kovojantys pajūrio teisėsaugininkai baigė tyrimą dėl Klaipėdoje aktyviai veikusios narkotinių ir psichotropinių medžiagų platintojų grupuotės, kurią sudarė jauni, lengvai uždirbamais pinigais susigundę 21-24 metų uostamiesčio gyventojai, skelbia "Vakaro Žinios". Nors pagrindiniais jos nariais įvardyti keturi asmenys, ant teisiamųjų suolo sės tik trys - broliai Edvinas P. ir Ramūnas P. bei Eimantas B. Jiems gresia laisvės atėmimas nuo 2 iki 8 metų.

Nusikalstamą veiką organizavęs 22 metų klaipėdietis Edvinas P. nelaukė, kol jam bus pateikti oficialūs kaltinimai. Suimtas ir į areštinę uždarytas klaipėdietis pakėlė ranką prieš save.

Pareigūnai įtarė, kad būtent jis didesniais kiekiais įsigydavo narkotinių ir psichotropinių medžiagų, tiekė jas organizuotos grupės nariams, kvaišalų perpardavinėtojams bei vartotojams. Edvinas P. gyveno ir narkotikus slėpė Klaipėdos senamiestyje esančiame bute. Jame jis susitikdavo su kitais grupuotės nariais, perduodavo kvaišalus, paimdavo ir atiduodavo už juos gautus pinigus. Tyrimo metu už narkotinių ir psichotropinių medžiagų laikymą įkliuvo dar septyni 21-27 metų asmenys. Jiems iškeltos baudžiamosios bylos išskirtos į atskirus tyrimus ir jau perduotos nagrinėti teismui.

Komentuoti

 

 

Vieta Jūsų REKLAMAI
300x100px
Vieta Jūsų REKLAMAI
300x250px
Lietuva 24Litwa 24Литва 24Lithuania 24