Policija tiria įvykdytą sunkų nužudymą

2014-05-08, 15:28
Įvertinkite šį įrašą
(0 balsai)

Šią naktį, apie vidurnaktį, Klaipėdos apskrityje, kelyje Palanga - Klaipėda, netoli kelio į Nemirsetą, buvo įvykdytas ginkluotas dviejų, automobiliu vykusių asmenų, užpuolimas.

Užpuolimo metu, galimai panaudojant šaunamąjį ginklą, buvo nužudytas 59-nerių metų vyras, taip pat pasikėsinta nužudyti kartu su juo vykusį 53-ų metų vyrą.

Dėl šio įvykio pradėtas ikiteisminis tyrimas pagal Lietuvos Respublikos baudžiamojo kodekso 129 str. 2 d. 7 p. (tas, kas nužudė kitų žmonių gyvybei pavojingu būdu).

Ikiteisminį tyrimą atlikti pavesta Klaipėdos apskrities vyriausiojo policijos komisariato Organizuoto nusikalstamumo tyrimo biuro pareigūnams. Ikiteisminį tyrimą koordinuoja Lietuvos kriminalinės policijos biuras, o kontroliuoja Klaipėdos apygardos prokuratūros Organizuotų nusikaltimų ir korupcijos tyrimo skyrius.

Policija prašo atsiliepti žmonių, turinčių bet kokios reikšmingos informacijos, galimai susijusios su šiuo nusikaltimu. Informaciją prašome teikti Policijos departamentui prie Vidaus reikalų ministerijos anoniminio pasitikėjimo telefonu (8 5) 272 5372.

policija.lt informacija

 

Komentuoti

 

 

Vieta Jūsų REKLAMAI
300x100px
Vieta Jūsų REKLAMAI
300x250px
Lietuva 24Litwa 24Литва 24Lithuania 24