Policijos vadovas dėkoja pareigūnams už sėkmingą ir profesionalų darbą

2011-12-08, 11:13
Įvertinkite šį įrašą
(0 balsai)

Š. m. gruodžio 6-7 dienomis Vilniuje vyko Europos saugumo ir bendradarbiavimo organizacijos (ESBO) Ministrų Tarybos susitikimas. Šiame renginyje dalyvavo daug užsienio valstybių aukštų pareigūnų.

Lietuvos policijos generalinis komisaras Saulius Skvernelis nuoširdžiai dėkoja policijos pareigūnams, užtikrinusiems viešąją tvarką ir eismo saugumą vykusių renginių metu. Tai dar kartą įrodo, kad policijos pareigūnai yra tinkamai pasirengę užtikrinti viešąją tvarką ir saugumą tokio masto renginiuose.

Šis aukšto lygio susitikimas buvo iššūkis svečių saugumu besirūpinantiems policijos pareigūnams. Siekiant sudaryti kuo patogesnę ir saugesnę aplinką gausiam būriui svarbių užsienio svečių, buvo skirtos papildomas patrulių pajėgos, kurie viešąją tvarką ir saugumą užtikrino užsienio valstybių aukštų pareigūnų vykimo maršrutuose, jų lankymosi objektuose, prie viešbučių, kuriuose gyveno svečiai. Policijos pareigūnai papildomai patruliavo ir kituose Vilniaus mikrorajonuose.

Savo ruožtu policijos vadovas taip pat dėkoja sostinės gyventojams supratingai priėmusiems laikinus nepatogumus bei judėjimo laisvės apribojimus šiomis dienomis. Visuomenės ir policijos pareigūnų tarpusavio supratingumas bei geranoriškumas užtikrino šventišką renginių nuotaiką, o šalies svečiams - gerus įspūdžius apie Lietuvą.

www.policija.lt

www.lietuvosvalstybe.com

Komentuoti

 

 

Vieta Jūsų REKLAMAI
300x100px
Vieta Jūsų REKLAMAI
300x250px
Lietuva 24Litwa 24Литва 24Lithuania 24