Budeliai patys atvežė medikams savo auką

2014-01-10, 07:38
Įvertinkite šį įrašą
(0 balsai)

Automobiliu prie Kauno klinikų trečiadienį atvežtas ir numestas jaunuolis, kurio rankos ir kojos buvo sušaudytos ir subadytos, užminė mįslių tyrėjams. Kriminalistai jau išsiaiškino, kad žiaurių budelių auka tapo 24 metų kaunietis Mantas S. - anksčiau teistas už plėšimą, o šiuo metu pareigūnai jo ieškojo dėl kitų nusikaltimų, rašo "Lietuvos Rytas".

Kauno klinikų medikai nukentėjusiajam atliko kelias operacijas - jų tikinimu, sužalojimai gyvybei nepavojingi. Jaunuolis pareigūnams pateikė savo versiją, tačiau kai kurie jo teiginiai kelia abejonių. Pasak vieno Kauno policijos pareigūno, "labai panašu į nusikalstamo pasaulio atstovų bandymą spręsti nesutarimus".

Jaunuolis seno modelio automobiliu "Volkswagen Passat" trečiadienį apie 14.40 val. buvo atvežtas prie Kauno klinikų Priėmimo skyriaus ir paliktas. Mašina važiavę žmonės iškart pasišalino. Vakar pareigūnai aptiko minėtąjį pasatą, tačiau surastas mašinos savininkas paaiškino neseniai jį pardavęs. Kauno policija pradėjo ikiteisminį tyrimą dėl sunkaus kūno sužalojimo.

Komentuoti

 

 

Vieta Jūsų REKLAMAI
300x100px
Vieta Jūsų REKLAMAI
300x250px
Lietuva 24Litwa 24Литва 24Lithuania 24