Po ūkininko skundo policijai vėl kerštas

2013-08-31, 07:01
Įvertinkite šį įrašą
(0 balsai)

Biržų rajono ūkininkas Romualdas Misevičius, pasiskundęs policijos generalinio komisaro pavaduotojui Renatui Požėlai negalįs apsiginti nuo jo šeimą terorizuojančių asmenų, sulaukė atpildo. Praėjus porai dienų savo laukuose jis vėl rado metalinių daiktų, kurie sugadino derlių nuimantį traktorių. Lauke prismaigstytos metalinės kilpos sulaužė kombaino dalgį.

Biržietis primetė, kad jam, įskaitant nuostolius dėl sutrikdyto darbo, padaryta maždaug 4 tūkst. litų žala. Biržietis spėja, kad kilpos pupų lauke galėjo atsirasti po jo pagalbos šauksmo. Biržų policija pradėjo ikiteisminį tyrimą. 

"Oficialiai jie - verslininkai. Pavyzdžiui, kai kurie rengia komercines medžiokle, kviečia į Lietuvą medžioti užsieniečius, biržiečius veža dirbti į užsienį. Jie savo rankomis nieko nedaro - prisiverbuoja jaunimėlio, vadinamųjų "torpedų". Tokiems vaikinams šie banditai daro įspūdį - nauji brangūs automobiliai, mergos, pinigai. Todėl jaunimas ir vykdo visu jų nurodymus. Kiek žmonių Biržuose nuo jų yra nukentėję! Langus išdaužo, padangas subado, namus ar sodybas padega",- pasakojo Biržų rajono ūkininkas Romualdas Misevičius, rašo "Lietuvos Rytas".




Komentarai  

 
#2 vargas 2013-08-31 10:16
Kur gi tau, kai Birzu mentai su banditais uz rankos sveikinasi. Pyze kas darosi.
Cituoti | Pranešk apie netinkamą komentarą
 
 
#1 volfas 2013-08-31 09:47
Manau, atėjo laikas sutvarkyt : susemti nenaudėlius ir pasodint į sunkiųjų darbų kalėjimą
Cituoti | Pranešk apie netinkamą komentarą
 

Komentuoti

 

 

Vieta Jūsų REKLAMAI
300x100px
Vieta Jūsų REKLAMAI
300x250px
Lietuva 24Litwa 24Литва 24Lithuania 24