Žudoma moteris lėtų policininkų neprisikvietė

2013-08-21, 10:58
Įvertinkite šį įrašą
(0 balsai)

Dviem Klaipėdos rajono policijos komisariato pareigūnams teks aiškintis Temidei, kodėl policijos pagalbos šių metų vasario mėnesį besišaukusi Klaipėdos rajono gyventoja buvo nužudyta jos taip ir nesulaukusi. Atsakomybė dėl galimai netinkamai atliktų tarnybos pareigų gresia Klaipėdos rajono policijos komisariato Operatyvaus valdymo grupės vyresniajam postiniui Robertui R. ir specialistui Vygandui V.

Už šią nusikalstamą veiką įstatymas numato baudą, areštą arba laisvės atėmimą iki dvejų metų. Abu policijos pareigūnai budėjo Operatyvaus valdymo grupėje šių metų vasario 11-ąją, kuri tapo lemtinga policijos pagalbos tądien besišaukusiai, bet jos taip ir nesulaukusiai 33-ejų Klaipėdos rajone gyvenusiai daugiavaikei motinai. Informaciją apie jos skambutį į Bendrąjį pagalbos centrą gavę policininkai kaime pasirodė tik po maždaug 5 valandų, kai sulaukė kito pranešimo - šįkart jau apie skambinusios moters nužudymą, rašo "Respublika".

Klaipėdos apygardos prokuratūros vyriausiosios specialistės Palmiros Martinkienės teigimu, policininkų byla teismą pasiekti turėtų jau netrukus. Ikiteisminį tyrimą baudžiamojoje byloje dėl itin žiauraus moters nužudymo Klaipėdos apygardos prokuratūra jau baigė ir perdavė bylą nagrinėti Klaipėdos apygardos teismui. Dėl šio nusikaltimo kaltinimai pateikti moterį mirtinai sumušusiam jos sutuoktiniui, ne kartą prieš žmoną smurtavusiam ir anksčiau.

Komentuoti

 

 

Vieta Jūsų REKLAMAI
300x100px
Vieta Jūsų REKLAMAI
300x250px
Lietuva 24Litwa 24Литва 24Lithuania 24