Girto ruso kelionė baigėsi Medininkų punkte

2011-07-26, 11:04
Įvertinkite šį įrašą
(0 balsai)

i5m8gn2987Valstybės sienos apsaugos tarnybos (VSAT) pareigūnai į Lietuvą neįleido nuo alkoholio apsvaigusio ir Medininkų kontrolės punkte triukšmavusio Rusijos piliečio.
Pirmadienį popiet į Medininkų pasienio kontrolės punktą pakeleivingu automobiliu atvykęs rusakalbis vyras savo pareigas vykdžiusiems VSAT Vilniaus rinktinės pasieniečiams išsakė savo reikalavimą: iš pažiūros apgirtęs keliautojas ėmė reikalauti jį greičiau praleisti per valstybės sieną į Lietuvą.


Vyras trukdė VSAT pareigūnams atlikti pasienio tikrinimus, keikėsi necenzūriniais žodžiais ir nereagavo į pasieniečių žodinius perspėjimus liautis pažeidinėjus viešąją tvarką.
Nustatyta, kad punkte triukšmavo ir teisėtų pasieniečių reikalavimų nevykdė tvarkingus kelionės dokumentus turėjęs 54 metų Rusijos pilietis.
Paaiškėjo, kad per valstybės sieną jis vyko apsvaigęs nuo alkoholio, kuris, manoma, ir sukėlė tokį įsiūčio priepuolį. Vyro kraujyje nustatyta 1,36 promilės alkoholio koncentracija. Tą pačią dieną užsienietis grįžo į Baltarusiją.

pasienis.lt

Komentuoti

 

 

Vieta Jūsų REKLAMAI
300x100px
Vieta Jūsų REKLAMAI
300x250px
Lietuva 24Litwa 24Литва 24Lithuania 24