Bėglio su automatu paieškoms pasitelktas VSAT sraigtasparnis

2015-11-19, 22:06
Įvertinkite šį įrašą
(0 balsai)
Igor Molotkov Igor Molotkov Vilniaus apskr. VPK nuotr.

Pavojingo asmens su automatu paieškoms ketvirtadienio vakarą pasitelktas Valstybės sienos apsaugos tarnybos (VSAT) sraigtasparnis „Eurocopter", BNS pranešė VSAT atstovas spaudai Giedrius Mišutis.

„Apie 21 val. pakilo iš Paluknio, paskui nusileido Vilniuje prie Neries, Baltojo tilto. Į sraigtasparnį paimtas policijos pareigūnas. Bus skraidoma ir paieška vykdoma pagal policijos nurodymą. Prie ir aplink Vilnių, sraigtasparnyje yra naujausia technika, termovizorinės kameros", - BNS sakė G.Mišutis.

Tuo metu Vilniaus apskrities policijos atstovas Paulius Radvilavičius BNS pasakojo, kad dėl susiklosčiusios situacijos buvo paprašyta žmonių išsiskirstyti iš renginių, vykusių šalia prekybos centro „Ozas" ir Valdovų rūmuose.

Buvęs sostinės prekybos centro apsaugos darbuotojas BNS pasakojo, kad ieškomas asmuo jam puikiai pažįstamas, vogdavo, bet gana gudriai, vieną kartą yra priešinęsis.

„Taboriniais" tokius vadinam", - BNS teigė jis, tačiau apsaugos darbuotojui šis asmuo baimės nekėlė.

Bėglio ieškoma visoje Vilniaus apskrities teritorijoje, BNS teigė Vilniaus apskrities vyriausiojo policijos komisariato viršininko pavaduotojas Antonis Mikulskis.

„Ieškome, turimų pajėgų kol kas užteks", - BNS sakė A.Mikulskis, jo tvirtinimu, papildomų pajėgų iš kitų apskričių pasitelkti neketinama.

Policijos generalinio komisaro pavaduotojas Edvardas Šileris BNS sakė, kad gaunama daug pranešimų iš gyventojų apie įtartinus asmenis.

„Daugiausia praneša kad matė einantį panašų, mes pranešimus tikriname", - teigė E.Šileris. Anksčiau jis teigė, kad paieškos gali vykti ir naktį.

„Ieškosime visą naktį, kol jis bus sulaikytas", - BNS sakė E.Šileris.

Apie 3 tūkst. policijos pareigūnų - tai yra apie trečdalis visos Lietuvos policijos - ketvirtadienio vakarą Vilniuje dalyvauja pavojingo jauno vyro, kuris pabėgo iš policijos su automatu, paieškose. Į operaciją pasitelkta visa Vilniaus apskrities policija.

Policija informuoja, kad 1991 metais gimęs Igoris Molotkovas su automatu „AK-47" pabėgo iš policijos automobilio prie komisariato Laisvės prospekte.

Anot policijos, vyras turi psichikos sutrikimų. Švenčionių policijos vadovas sako, kad pabėgęs asmuo yra narkomanas.

Vilniaus apskrities vyriausiojo policijos komisariato atstovas Paulius Radvilavičius sako, kad ypač tikimasi vairuotojų pagalbos.

„Vairuotojai, kurie pamatys įtartiną vyrą su antrankiais, su ginklu ar be jo, nedelsiant turėtų pranešti policijai", - sakė P.Radvilavičius.

bns
Naujienų agentūros BNS informaciją
atgaminti visuomenės informavimo
priemonėse bei interneto tinklalapiuose
be raštiško UAB "BNS" sutikimo draudžiama.

Komentuoti

 

 

Vieta Jūsų REKLAMAI
300x100px
Vieta Jūsų REKLAMAI
300x250px
Lietuva 24Litwa 24Литва 24Lithuania 24