Į mero postą balotiruosis asilas

2011-09-28, 14:40
Įvertinkite šį įrašą
(0 balsai)

Bulgarijos didmiesčio Varnos politinėje padangėje suspindo nauja žvaigždė – asilas Marko. Šis keturkojis – naujasis kandidatas į miesto mero postą.

Ir šįkart tai nėra vien riebus apibūdinimas nemėgstamam politikui, vėl tiesiančiam rankeles link valdžios aruodo. Gyvas, tikrų tikrutėlis asilas turi savo rinkiminę kampaniją ir siekia miesto mero posto.

Ir ne bet kokio miestelio, o trečio pagal dydį Bulgarijos didmiesčio – Varnos. Pareigos atsakingos, tačiau kandidatas, kaip tikina jo kampanijos organizatoriai, – taip pat. Asiliukas Marko žada būti užsispyrusiai ryžtingu, daug ir atkakliai dirbti bei nereikalauti nieko mainais, rašo orange.co.uk.

 „Ne taip, kaip kiti kandidatai į šį postą, jis yra tvirto charakterio, nevagia, nemeluoja ir nesibaido darbo“, – vardina stipriąsias asiliuko Marko savybes „Visuomenė už Naują Bulgariją“ kampanijos direktorius Agelas Dyankovas. Ši organizacija ir sumanė paskirti tokį neįprastą kandidatą į mero postą.

Kampanijos organizatoriai tokiu būdu siekia šiek tiek paerzinti vietos politikus. Ir, rodos, jiems tai gerai sekasi. 

Šiuo metu einantis Varnos mero pareigas ponas Kirilas Yordanovas savo postu dalintis su naujuoju keturkoju politiku sakosi neketinantis, nes tai „žeidžia orumą“.

Asilo atstovas A. Dyankovas šiai minčiai neprieštarauja: „Jis visiškai teisus. Tik pagalvokite, kaip jaustųsi Marko, jei turėtų dalintis politine scena su tokiu sukčiumi. Tai būtų visiška gėda bet kokiam save gerbiančiam asilui“.

www.lrt.lt

www.lietuvosvalstybe.com

Komentuoti

 

 

Vieta Jūsų REKLAMAI
300x100px
Vieta Jūsų REKLAMAI
300x250px
Lietuva 24Litwa 24Литва 24Lithuania 24