Mobili programėlė Keltas.lt tampa vis populiaresnė

2017-07-31, 08:05
Įvertinkite šį įrašą
(0 balsai)
Mobili programėlė Keltas.lt tampa vis populiaresnė Asociatyvi nuotr. Neil Turner / flickr.com

Pernai pristatyta AB „Smiltynės perkėla“ mobili programėlė Keltas.lt tapo neatsiejama planuojamos kelionės į Kuršių neriją dalimi. Vieniems keleiviams tai visos reikiamos informacijos apie keltų darbą šaltinis, kitiems – patogi priemonė keltų bilietams įsigyti tiesiog pakeliui į perkėlą.

Keltų bilietus pirkti per mobiliąją programėlę Keltas.lt bendrovė pasiūlė šios vasaros sezono pradžioje. Klientai iš karto įvertino šios paslaugos privalumus. Įėjimo varteliai bilietus nuskaito tiesiogiai iš telefono aparato – atsispausdinti jų nereikia. Tiesa, kol kas kelto bilietus šiuo būdu įsigyti gali tik keleiviai, dviratininkai ir pėstieji su vežimėliais/bagažu, kuriems netaikomos nuolaidos. Bilietai transportui ir keleiviams su lengvatomis, kaip ir anksčiau, parduodami kasose.

Pirkti bilietus per mobiliąją programėlė Keltas.lt ypač paprasta. Tereikia įeiti į programėlės pagrindinį meniu, pasirinkti „Pirkti bilietus“, po to nustatyti bilietų kiekį ir spausti „Sumokėti“. Bilieto kaina keleiviams – 0,80 Eur. Programėlė leidžia pasirinkti mokėjimą per banką, per mobilaus ryšio operatorių arba mokėjimą kreditine kortele. Atsiskaičius, bilietai išsaugomi laukelyje – „Mano bilietai“.

Vienu metu rekomenduojama nusipirkti daugiau bilietų. Juos galima panaudoti pagal poreikį, bet kuriuo metu, Senojoje arba Naujojoje perkėlose. Tereikia pasirinkti kiek galiojančių ir kokių (pėsčiojo, keleivio su dviračiu ar keleivio su vežimėliu/bagažu) bilietų norima panaudoti.

Būtina žinoti, kad, bilietą perkant internetu, banko ir mobiliojo ryšio operatoriaus mokesčiai už pavedimą, nėra įtraukti į bilieto kainą. Už bilietus atsiskaitant per banką arba kreditine kortele, klientui taikomas vienkartinis, fiksuotas, jo banko nustatytas mokestis, nepriklausomai nuo to, perkamas vienas ar didelis kiekis bilietų, tarkime, visam vasaros sezonui. Perkant per mobiliojo ryšio operatorių taikomas 0,28 Eur mokestis kiekvienam bilietui atskirai.

Perkant bilietus per banką arba kreditine kortele, jų skaičius – neribojamas. Per mobiliojo ryšio operatorių perkamų bilietų skaičius – limituotas, t. y. nėra galimybės nusipirkti daugiau, kaip 20 bilietų vienu metu.

Tiesa, pirmą kartą per programėlę Keltas.lt bilietus perkantiems klientams, būtina prisiregistruoti. Gmail.com paskiros turėtojai tai padarys vienu mygtuko paspaudimu, kitiems teks įvesti daugiau duomenų, susikuriant asmeninį prisijungimą prie Keltas.lt bilietų pardavimo sistemos. Vieną kartą prisiregistravus, daugiau to daryti neprireiks.

Būtina žinoti, kad, perkant keleivio bilietus internetu, reikia atsisiųsti naujausią programėlės Keltas.lt versiją, jei telefone nėra nustatyti automatiniai atnaujinimai.

Programėlė Keltas.lt – nemokama, todėl ją į savo išmaniuosius telefonus gali parsisiųsti kiekvienas tiek „Android“, tiek iOS programines įrangos naudotojas. Ji išsiskiria tuo, kad visi keltų maršrutai ir tvarkaraščiai pateikti viename programėlės lange

Komentuoti

 

 

Vieta Jūsų REKLAMAI
300x100px
Vieta Jūsų REKLAMAI
300x250px
Lietuva 24Litwa 24Литва 24Lithuania 24