STT: Kviečiame moksleivius kurti antikorupcinius vaizdo klipus

2013-10-22, 09:45
Įvertinkite šį įrašą
(0 balsai)

Siekdama atkreipti jaunimo dėmesį į korupcijos daromą žalą, Specialiųjų tyrimų tarnyba (STT) kviečia 10–12 klasių moksleivius (II–IV klasių gimnazistus) dalyvauti antikorupcinių vaizdo klipų konkurse „Korupcijos naudą velniai gaudo".

Kurti klipus gali vienas moksleivis ar jų grupė. Rengdami tokį konkursą siekiame, kad jauni žmonės susimąstytų apie korupcijos daromą žalą visuomenei, kiekvienam žmogui ar jų grupei.

Vertindama darbus, komisija atsižvelgs į idėjos originalumą, kūrybiškumą, pagrindinės minties aiškumą, gebėjimą surežisuoti ir nufilmuoti klipą.

Antikorupcinius klipus, skaitmeniniu formatu įrašytus į skaitmeninę laikmeną, siųskite STT paštu (adresas: A. Jakšto g. 6, Vilnius) arba skelbkite interneto svetainėje „Youtube" (www.youtube.com/) ir atsiųskite klipo nuorodą el. paštu Šis el.pašto adresas yra apsaugotas nuo šiukšlų. Jums reikia įgalinti JavaScript, kad peržiūrėti jį.. Klipo trukmė – iki 60 sekundžių.

Moksleivių klipai teikiami iki lapkričio 22 dienos įskaitytinai. Apie konkurso rezultatus dalyvius informuosime asmeniškai el. paštu iki 2013 m. lapkričio 29 d.

Geriausių klipų autorius gruodžio 9 d. apdovanosime prizais ir padėkomis, Lietuvos Respublikos Vyriausybės rūmuose minėdami Tarptautinę antikorupcijos dieną.

Kasmet gruodžio 9-ąją minima Jungtinių Tautų Organizacijos paskelbta Tarptautinė antikorupcijos diena yra skirta atkreipti dėmesį į korupciją ir paskatinti žmones aktyviau su ja kovoti. Šią dieną įvairiose pasaulio šalyse rengiamos diskusijos, įvairios pilietinės akcijos ir renginiai, kuriais siekiama atkreipti visuomenės dėmesį į šį neigiamą socialinį reiškinį.

Konkurso nuostatai čia: http://www.stt.lt/lt/naujienos/,cat.1,nid.1794

stt.lt

 

 

Komentuoti

 

 

Vieta Jūsų REKLAMAI
300x100px
Vieta Jūsų REKLAMAI
300x250px
Lietuva 24Litwa 24Литва 24Lithuania 24