Dangaus restorane Rotušės aikštėje šiemet pirmas reisas padovanotas sostinės jaunimui

2013-05-28, 16:26
Įvertinkite šį įrašą
(0 balsai)

Šiandien Vilniaus rotušės aikštėje atvėrė duris į pusšimčio metrų aukštį kylantis restoranas „Dinner in the sky". Antrą kartą sostinėje viešintis restoranas šiemet pirmu reisu kėlė į dangų Vilniaus mero Artūro Zuoko svečius – nusipelniusius miesto moksleivius, savarankišką gyvenimą pradedančius, pavyzdingiausius vaikų globos namų auklėtinius, taip pat neįgaliųjų asociacijos aktyviausius atstovus.

Mero svečiai, grožėdamiesi Vilniaus panorama, galėjo paskanauti ir „Michelin" žvaigždute apdovanoto prancūzų restorano „La Grenouillere" savininko ir virtuvės šefo Roland Gauthier firminių patiekalų.

„Esu laimingas, kad turėjome galimybę pradžiuginti kitus, – galbūt tuos, kurie niekada sau negalėtų leisti tokios pramogos bei tuos, kurie yra Vilniaus ateitis ir pasididžiavimas. Taip pat džiaugiuosi, kad paskutinę akimirką savo vietą užleidau jaunai, daug neteisybės ir skriaudos patyrusiai Nakvynės namų gyventojai. Manau, kad tokia dovana nors trumpam leis jai užsimiršti", – sakė Vilniaus meras Artūras Zuokas.

Po "skrydžio" Vilniaus meras domėjosi jaunų žmonių mokslais, laisvalaikiu, ateities planais, taip pat įsidarbinimo galimybėmis.

Amerikietiško ekonomikos žurnalo „Forbes" į neįprasčiausių valgymo vietų 10-uką įtrauktas restoranas atitinka aukščiausius saugumo reikalavimus: visa jo techninė įranga yra suprojektuota remiantis vokišku standartu ir gavusi saugumo patvirtinimus iš itin griežtus reikalavimu taikančių šalių – JAV, Kanados, Australijos, P. Afrikos. Šią unikalią pramogą išbandė net Monako princas Albertas bei Švedijos princas Karlas Filipas.

www.vilnius.lt

www.L24.lt

Komentuoti

 

 

Vieta Jūsų REKLAMAI
300x100px
Vieta Jūsų REKLAMAI
300x250px
Lietuva 24Litwa 24Литва 24Lithuania 24