Carla Bruni laukiasi, bet būsimo kūdikio lyties neskelbia

2011-07-17, 14:56
Įvertinkite šį įrašą
(0 balsai)

63992767

Gandai apie prezidentienės nėštumą sklandė kelis mėnesius, o pradžią jiems balandžio mėnesį davė paskalų žurnalas "Closer"/ sarkozynews.canalblog.com

Prancūzijos prezidento Nicolas Sarkozy žmona Carla Bruni (Karla Bruni) interviu vienam laikraščiui, kuris buvo išspausdintas penktadienį, pirmą kartą atvirai prakalbo apie savo nėštumą, bet būsimo kūdikio lytį laiko paslaptyje.
Gandai apie prezidentienės nėštumą sklandė kelis mėnesius, o pradžią jiems balandžio mėnesį davė paskalų žurnalas "Closer". Iš karto po to pasipylė kone nesveika aistra tapę pranešimai apie C.Bruni pilvuką, tačiau penktadienio interviu regioniniam dienraščiui "Nice Matin" yra pirmas oficialus patvirtinimas, kad prezidentas ir jo sutuoktinė turės pirmąją bendrą atžalą.

Kalbama, kad C.Bruni turi gimdyti rudenį, maždaug tuo metu, kai prezidentas Nicolas Sarkozy (Nikola Sarkozi) turi paskelbti, kad sieks perrinkimo kitų metų rinkimuose.
Dainininkė, dainų kūrėja ir buvusi manekenė C.Bruni atsisakė nurodyti, berniuko ar mergaitės laukiasi.
"Yra dalykų, kuriuos reikia laikyti paslaptyje", - sakė ji.
Paklausta, kodėl buvo tokia diskretiška, 43 metų C.Bruni atsakė: "Pirmiausia tam, kad apsisaugočiau pati, kad nereikėtų atskleisti savo asmeninio gyvenimo. Man tai didelis džiaugsmas, bet, šiaip ar taip, ... gana banalus".
"Žmonės turi kitų problemų ir netiktų per daug apie tai kalbėti", - pridūrė ji.
"Nice Matin" nuotraukose C.Bruni atrodo atsipalaidavusi ir motiniška, vilki laisvo kirpimo rausvą drabužį ir sėdi ant sofos gėlėtais apmušalais ar vaikštinėja po prezidento rezidencijos Pietų Prancūzijoje sodą Bregansono forto saloje.
Gegužės mėnesį per Didžiojo aštuoneto (G-8) viršūnių susitikimą Dovilyje darytose nuotraukose C.Bruni įamžinta juoda suknele ir atsikišusiu pilvuku. Tos nuotraukos tada vos neužgožė paties pasaulio lyderių susitikimo.
Penktadienio interviu, kuris pasirodė kitą dieną po to, kai Prancūzija šventė Bastilijos paėmimo dieną, o dauguma prancūzų ilsėjosi vasarnamiuose, sudaro gerai surežisuoto įvykio spaudai įspūdį. Šis interviu buvo duotas netrukus po to, kai žurnale "Paris Match" pasirodė prezidento ir jo žmonos, vilkinčių maudymosi kostiumus ir besiilsinčių paplūdimyje, nuotraukos.
Iki rinkimų likus devyniems mėnesiams, N.Sarkozy populiarumas yra kritęs, tad C.Bruni nėštumas atrodo kaip sėkmės šypsnys, galintis palenkti kai kuriuos rinkėjus.
N.Sarkozy ir jo buvusi žmona Cecilia (Sesilija) išsiskyrė netrukus po to, kai jis 2007 metais buvo išrinktas prezidentu. Vėliau jis įpratino Prancūzijos visuomenę prie savo privataus gyvenimo epizodų aprašymo gandų žurnaluose.
Nors daugelis žmonių sako, kad jiems labiau patiktų santūresnis prezidentas, didelė visuomenės dalis vis dar domisi N.Sarkozy ir privačiais jo reikalais. Gegužės mėnesį pasirodė filmas apie jį "Pergalė" (La Conquete), kurį jau pasižiūrėjo beveik 700 tūkst. žiūrovų.

Komentuoti

 

 

Vieta Jūsų REKLAMAI
300x100px
Vieta Jūsų REKLAMAI
300x250px
Lietuva 24Litwa 24Литва 24Lithuania 24