Leonardo DiCaprio liko vėl vienišas

2016-01-06, 09:19
Įvertinkite šį įrašą
(0 balsai)
Leonardo DiCaprio prieš šventes išsiskyrė su manekene Kelly Rohrbach Leonardo DiCaprio prieš šventes išsiskyrė su manekene Kelly Rohrbach © AFP/Scanpix

Leonardo DiCaprio (Leonardas DiKaprijas) prieš šventes išsiskyrė su manekene Kelly Rohrbach (Keli Rorbach) ir susigrąžino svajonių jaunikio statusą, praneša amerikiečių žiniasklaida.

41 metų „Volstryto vilko“ (The Wolf of Wall Street) žvaigždė ir „Sports Illustrated“ maudymosi kostiumėlius demonstruojanti gražuolė K.Rohrbach pirmą kartą viešumoje buvo pastebėti praėjusių metų birželį, tačiau atrodo, kad jų romanas baigėsi ir aktorius vėl laisvas.

„Jie išskyrė prieš daugiau nei mėnesį, – sakė vienas šaltinis svetainei UsMagazine.com. – Abudu. Jie daug dirbo ir dabar jų gyvenime vyksta daug dalykų. Jiems abiems reikėjo pertraukos. Jie liko draugai, bet viskas baigta“.

Taigi, 25 metų Kelly papildė stulbinantį L.DiCaprio buvusiųjų sąrašą, į kurį taip įeina Erin Heatherton (Irin Heterton), Bar Refaeli, Gisele Bundchen (Žizel Budšin), Blake Lively (Bleik Laivli) ir Toni Garrn (Toni Garn).

Anksčiau Leonardo, kuris 2016-uosius sutiko Sen Bartelemi saloje, yra prasitaręs, ko ieško moteryse ir prisipažinęs, kad niekada nesusitikinėtų su ta, kuri netiki klimato kaita.

„Negalėčiau būti su žmogumi, kuris netiki klimato kaita“, – sakė žvaigždė vokiečių žurnalui „TV Movie“.

L.DiCaprio labai rūpi aplinkos apsauga; 2014 metais jis sakė kalbą Jungtinių Tautų (JT) viršūnių susitikime klimato kaitos klausimais. Aktorius vadovauja savo vardo fondui, kuris, remiantis aprašymu, yra „pasišventęs ilgalaikiam visų Žemės gyventojų sveikatos ir gerovės išsaugojimui“.

„Manau, kad žmonija į klimato kaitą žiūri vis dar taip pat: lyg tai būtų fantastika, vyktų kažkieno kito planetoje, tartum apsimetama, kad klimato kaita nėra reali, ir pati savaime kažkaip išnyks“, – kalbėjo jis JT viršūnių susitikime.

bns
Naujienų agentūros BNS informaciją
atgaminti visuomenės informavimo
priemonėse bei interneto tinklalapiuose
be raštiško UAB "BNS" sutikimo draudžiama.

Komentuoti

 

 

Vieta Jūsų REKLAMAI
300x100px
Vieta Jūsų REKLAMAI
300x250px
Lietuva 24Litwa 24Литва 24Lithuania 24