Įvairenybės„Įvairūs desertai su rabarbarais neatsiejami nuo pavasario, jie kepiniams suteikia išskirtinio skonio. Jie puikiai tinka ir su trapia, ir su mieline tešla. Juos galima naudoti keksiukams, bandelėms, pyragams, tartaletėms, blynams ruošti. O trupininis rabarbarų pyragas yra tiesiog dieviškas desertas, kuriam neatsispiria įvairios tautos, prancūzai taip pat“, – pranešime spaudai sako „Iki“ konditeris Thierry Lauvray. Net ir skubėdami galite pasilepinti greitai paruošiamu ir pigiu pyragu, siūloma „Rimi“ pranešime spaudai. „Lidl“ ekspertai pranešime spaudai siūlo išbandyti net 3 skonių ledus, kurie yra ne tik itin lengvai paruošiami, bet ir gali tapti smagiu visos šeimos užsiėmimu. Pasakiški kavos skonio keksiukai su šokoladu, kurios siūlo išsikepti „Lidl“. „Iki“ kulinarijos technologė G. Urbonavičiūtė pranešime spaudai kviečia išmėginti kitokią, sveikesnę versiją – išsikepti gardžią košę su avižiniais dribsniais, morkomis ir riešutais. Kupinas su populiariuoju pyragu siejamų kvapnių prieskonių, šis patiekalas sugundys paragauti net išrankius valgytojus. O iškeptas pusryčiams bus daug energijos suteikianti ir saldi dienos pradžia. „Rimi“ siūlo išsivirti kreminę bulvių sriubą su daržovėmis – kaskart galite panaudoti vis kitokias. Kviečiame išsikepti šokoladinio braunio su bananais – vos keli pigūs ingredientai ir sveikatai palankesnis desertas jau garuos ant stalo, siūloma „Rimi“ pranešime spaudai. Kad Velykų stalas šiemet būtų įvairesnis, populiaraus tinklaraščio „Running Vita“ kūrėja ir receptų knygos „Kaip per sviestą“ autorė pranešime spaudai sutiko pasidalinti marinuotų kiaušinių receptu. Jau susidėliojus kiaušinių patiekalų kupiną velykinį meniu, ne mažiau svarbus klausimas – kaip nulupti virtus kiaušinius, kad baltymas liktų kuo lygesnis? Tokius bus ne tik maloniau valgyti, bet lygiai nuluptas lukštas pagerins ir įdarytų ar marinuotų kiaušinių išvaizdą. Pasak Gintarės Kitovės, prekybos tinklo „Iki“ komunikacijos vadovės, tam reikia prisiminti kelias naudingas gudrybes namuose. „Iki“ kviečia pasigaminti silke ir burokėliais įdarytų velykinių kiaušinių. |
|
Visos teisės saugomos © VšĮ "L24plius". |