Pagerbti ilgamečiai Vilniaus rajono savivaldybės darbuotojai

2015-10-15, 09:41
Įvertinkite šį įrašą
(1 balsas)
Pagerbti ilgamečiai Vilniaus rajono savivaldybės darbuotojai © vrsa

Spalio 14 dieną į Vilniaus rajono savivaldybėje vykusį Vietos savivaldos dienos minėjimo renginį rinkosi vadovai, administracijos ir seniūnijų darbuotojai. Susirinkusiuosius pasveikino merė Marija Rekst, kuri dėkojo už kasdien vykdomą, bet ne kiekvienam matomą, atsakingą ir prasmingą darbą. Nuoširdžiausi dėkingumo žodžiai buvo skiriami darbuotojams, ilgus metus kūrusiems, dirbusiems ir nuveikusiems Vilniaus rajono labui. Už ilgametį, sąžiningą ir nuoširdų darbą Vilniaus rajono labui 103 darbuotojams Merė iškilmingai įteikė padėkos raštus bei gėlių. Šiems darbuotojams taip pat buvo išmokėtos 300 eurų dydžio premijos.

Šventės proga koncertavo ir puikią nuotaiką susirinkusiems dovanojo Pagirių, Rudaminos ir Nemenčinės muzikos mokyklų auklėtiniai.

Be to, Savivaldos dienos proga, spalio 10 dieną, savivaldybės administracija darbuotojams padovanojo turiningą kelionę į Šalčininkų kraštą, kurios metu aplankyta Pavlovo Respublika, Norviliškių pilis, Jašiūnų dvaras, Turgelių bažnyčia ir kiti žinomi monumentai.

vrsa.lt

Komentuoti

 

 

Vieta Jūsų REKLAMAI
300x100px
Vieta Jūsų REKLAMAI
300x250px
Lietuva 24Litwa 24Литва 24Lithuania 24