Miesto mero suburti verslininkai aukojo nepasiturintiesiems

2012-11-08, 06:57
Įvertinkite šį įrašą
(0 balsai)

Šį trečiadienį Kauno miesto meras Andrius Kupčinskas miesto verslininkus pakvietė kartu papietauti ir prisidėti prie labdaros ir paramos fondo „Maisto bankas" projekto „Kviečiu į svečius".

Projekto „Kviečiu į svečius" metu organizuojami labdaringi pusryčiai, pietūs ar vakarienės, kurių metu už paruoštas vaišes svečiai atsidėkoja dosniais arbatpinigiais. Šie arbatpinigiai atitenka „Maisto banko" remiamiems nepasiturintiems žmonėms.

„Džiaugiuosi, kad verslininkai atsiliepė į mano kvietimą ir prisijungė prie šios kilnios akcijos. Tikiuosi, kad kartu su manimi pietavę verslininkai parodys iniciatyvą ir patys surengs tokias labdaringas vaišes savo svečiams", - teigė Kauno miesto meras A. Kupčinskas.

Į Kauno miesto savivaldybėje mero surengtus pietus buvo pakviesti Kauno prekybos, pramonės ir amatų rūmų bei Kauno krašto pramonininkų ir darbdavių asociacijos nariai. Verslininkai iš viso paaukojo daugiau nei 2 tūkst. litų.

Kauno prekybos, pramonės ir amatų rūmams atstovavo Benjaminas Žemaitis, Vytautas Šileikis, Mečislovas Rondomanskas, Algimantas Anužis, Vladas Lašas, Zigmantas Dargevičius, Kristina Žališkevičienė, Fausta Puzanovienė ir Ligita Valalytė.

Kauno krašto pramonininkų ir darbdavių asociacijai atstovavo Jonas Guzavičius, Vaclovas Vytautas Pečatauskas, Algimantas Svilainis, Zenonas Skibiniauskas, Alvydas Švedas, Eduardas Černulis, Vitalijus Graunas ir Dalius Raškinis.

Pernai vykusio projekto „Kviečiu į svečius" metu vaišinosi daugiau nei 700 geradarių, kurie nepasiturintiems paaukojo daugiau nei 14 tūkst. Lt.

www.kaunas.lt

www.lietuvosvalstybe.com

Komentuoti

 

 

Vieta Jūsų REKLAMAI
300x100px
Vieta Jūsų REKLAMAI
300x250px
Lietuva 24Litwa 24Литва 24Lithuania 24