Balandžio 21 d. švarinimo akcija ,,DAROM GLOBAL 2012“

2012-04-04, 14:55
Įvertinkite šį įrašą
(0 balsai)

Viešoji įstaiga ,,Mes Darom“ šių metų balandžio 21 dieną organizuoja kasmetinę  aplinkos švarinimo akciją ,,Darom“.

Jos tikslas - ne vien tvarkyti ir švarinti aplinką, bet ir skatinti žmonių savimonę bei pilietiškumo jausmą, taip pat ugdyti meilę gamtai, kurioje gyvename. Šiais metais Lietuvoje akcija vyks jubiliejinį 5-ąjį kartą, pradedant nuo 2008 metų. Vilniaus rajono savivaldybė prisideda prie 2012 metų balandžio 21 d. organizuojamos visuotinės švarinimosi akcijos „DAROM GLOBAL 2012“, kuri vyks ne tik Baltijos šalyse, bet ir dar 70 pasaulio valstybių. Akcijos metu visoje Lietuvoje planuojama tvarkyti daugiau nei 5000 vietų. Pagal organizatorius planuojama, kad atliekos bus ne tik renkamos, rūšiuojamos, bet ir perduodamos antrines žaliavas renkančioms ir perdirbančioms įmonėms.

Kviečiame visus Vilniaus rajono savivaldybės gyventojus, įmones, organizacijas nelikti abejingus, prisidėti prie organizuojamos akcijos ir aktyviai registruotis dalyvauti 2012 metų balandžio 21 d. 10.00 val. švarinimo akcijoje ,,DAROM GLOBAL 2012“. Užsiregistruoti akcijos dalyviu, pažymėti viešas užšiukšlintas vietas galima akcijos organizatorių tinklapyje www.mesdarom.lt. Informaciją apie seniūnijoje tvarkomas vietas, renkamas atliekas, gyventojų susirinkimo taškus, atsakingų asmenų kontaktinius duomenis galima rasti tinklapyje www.mesdarom.lt, arba gauti kreipiantis į Vilniaus rajono akcijos koordinatorę, Vilniaus rajono savivaldybės administracijos Vietinio ūkio skyriaus vyr. specialistę Anželą Stankevič (tel. 275 5073, el.p. Šis el.pašto adresas yra apsaugotas nuo šiukšlų. Jums reikia įgalinti JavaScript, kad peržiūrėti jį.">Šis el.pašto adresas yra apsaugotas nuo šiukšlų. Jums reikia įgalinti JavaScript, kad peržiūrėti jį..

Informuojame, kad surinktos atliekos bus išvežamos tik iš užregistruotų taškų, todėl vietos bendruomenės, sodininkų bendrijos, kurios savarankiškai organizuos švarinimo talkas, tvarkymo taškus turi registruoti akcijos organizatorių tinklapyje ir informuoti Vilniaus rajono koordinatorių.

Kviečiame visus prisidėti prie visuomeninių teritorijų tvarkymo akcijos ,,DAROM GLOBAL 2012“.

www.vilniaus-r.lt

www.lvcom.eu

Komentuoti

 

 

Vieta Jūsų REKLAMAI
300x100px
Vieta Jūsų REKLAMAI
300x250px
Lietuva 24Litwa 24Литва 24Lithuania 24