Konkursui „Lietuvos kaimo spindulys 2011“ daugiausia pasiūlyta „kaimo knygnešių“

2012-03-28, 10:47
Įvertinkite šį įrašą
(0 balsai)

Balandžio 2-oji yra paskutinė diena, kai dar galima užpildyti anketą ir tradiciniam konkursui „Lietuvos kaimo spindulys 2011“ pasiūlyti darbštų ar šviesų kaimo žmogų. Daugiausia kandidatų jau sulaukta konkurso nominacijai „Kaimo knygnešys“. Iš įvairių Lietuvos vietovių tapti laureatu šioje nominacijoje pristatyti 24 asmenys. Antra pagal populiarumą nominacija – „Pažangus ūkininkas“, kuriai pasiūlyta 17 kandidatų.

Mažiausiai pasiūlymų sulaukta nominacijoms „Ekologinio ūkio puoselėtojas“, „Žemės ūkio ir akvakultūros specialistas“, „Ekonomiškai ir socialiai motyvuotos žemės ūkio įmonės vadovas“, „Kaimo dvasininkas“ ir „Iš kartos į kartą – šeimos ūkio tradicijų puoselėtojas“.

Konkurso rengėjai tikisi sulaukti daugiau kandidatų ir nominacijoms „Kaimo bendruomenės lyderis“, „Kaimo šviesuolių šeima“, „Tautinio paveldo puoselėtojas“. Ankstesniuose konkursuose šios nominacijos visuomet sulaukdavo labai daug kandidatų.

Primename, kad elektroninę anketą galite užpildyti konkurso svetainėje www.kaimospindulys.lt . Joje rasite ir išsamius nominacijų aprašymus.

Tikime, kad kiekviename rajone tikrai yra žmonių, kurie turėtų būti pastebėti ir įvertinti už jų darbštumą, pažangumą, idėjas, bendruomeniškumą, pastangas puoselėti tautinį paveldą, plėtoti ekologinį ūkį, ar šeimų, kurių gyvenimas yra puikus pavyzdys visoms kitoms šeimoms. Jas galima vadinti kaimo šviesuolių šeimomis arba šeimomis, puoselėjančiomis šeimos tradicijas.

www.zum.lt

www.lvcom.eu

Komentuoti

 

 

Vieta Jūsų REKLAMAI
300x100px
Vieta Jūsų REKLAMAI
300x250px
Lietuva 24Litwa 24Литва 24Lithuania 24