Spausdinti šį puslapį

Sportas visiems Šalčininkuose

2017-10-09, 10:49
Įvertinkite šį įrašą
(0 balsai)
Sportas visiems Šalčininkuose salcininkai.lt nuotr.

Apie 40 asmenų dalyvavo neįgaliųjų sporto varžybose, kurios įvyko š. m. spalio 7 d. Šalčininkuose.

Kelerius metus Šalčininkų rajono savivaldybės organizuojamas renginys yra sporto – rekreacinio pobūdžio ir skirtas asmenims, turintiems skirtingų nedarbingumo laipsnių. Šios varžybos – tai puiki proga skatinti fizinį aktyvumą kaip vieną iš reabilitacijos formų, tai puiki sveikatos problemų turinčių žmonių integravimosi aplinkoje ir sąžiningo žaidimo galimybė. Renginys yra labai populiarus, todėl į jį atvyksta ne tik Šalčininkų, bet ir kitų vietovių gyventojai.

Šalčininkų J. Sniadeckio gimnazijoje susirinkusius renginio dalyvius pasveikino Šalčininkų rajono mero pavaduotoja Jadvyga Sinkevič, linkėjusi visiems sėkmingų varžybų, gerų įspūdžių, o labiausiai – sveikatos.

Su renginio taisyklėmis susirinkusius supažindino Šalčininkų rajono savivaldybės administracijos Švietimo ir sporto skyriaus vedėjos pavaduotojas sportui Valerij Kočan.

Šiemet renginio programoje atsirado rungčių su varžymosi elementais, kurie sulaukė didelio susidomėjimo: baudinių metimai į krepšį, šaškės, rankų lenkimas, diskgolfas, teniso kamuoliuko mėtymas į statinę, pupų ir žirnių rūšiavimas.

Po varžybų susirinkusieji bendravo prie arbatos puodelio ir vaišinosi sausainiais.

Irena Kolosovska

salcininkai.lt

Komentuoti