Spausdinti šį puslapį

Nuo kovo 5 d. „Lidl“ – Heidi Klum #LETSDENIM kolekcijos drabužiai

2018-03-03, 09:00
Įvertinkite šį įrašą
(0 balsai)
Nuo kovo 5 d. „Lidl“ – Heidi Klum #LETSDENIM kolekcijos drabužiai Pranešimo spaudai autorių nuotr.

Drauge su pavasario pradžia pirmadienį, kovo 5-ąją, į visas „Lidl“ parduotuves atkeliauja šio prekybos tinklo drauge su Heidi Klum sukurti spalvingi moteriškų drabužių deriniai: #LETSDENIM, arba „Šokam į džinsus“, yra jau trečioji riboto leidimo kolekcija, prieinama „Lidl“ kainomis ir sudaryta iš sezono hitų bei laikui nepavaldžių klasikinių drabužių, šįkart – skirtų ir mergaitėms bei paauglėms.

Pimadienį, kovo 5-ąją, Heidi Klum ir „Lidl“ pristato trečiąją bendrą „Esmara by Heidi Klum“ kolekciją #LETSDENIM, arba „Šokam į džinsus“. Paprasti kirpimai, ryškios spalvos ir aktualios džinsinių drabužių variacijos atspindi „Lidl“ požiūrį į madą.

Heidi Klum ir „Lidl“ pirmosiomis dviem kolekcijomis įrodžius, kad šiam kūrybiniam tandemui nesvetimas nei stiliaus pojūtis, nei uoslė mados tendencijoms, #LETSDENIM sukasi aplink šiuolaikinio garderobo klasiką – džinsinį audinį.

Kolekciją įkvėpė skirtingos Los Andželo, tapusio Heidi namais, miesto rajonų spalvos: ji saulėta tarsi Malibu, demokratiška lyg Venecija bei spindinti kaip Holivudas.

„Visada buvau didelė džinsinių drabužių mėgėja. Juos galima puikiai derinti įvairiomis progomis: kartais visiškai neįpareigojančiai, o kitąsyk prašmatniai. #LETSDENIM kolekcija atspindi šią daugialypę džinso prigimtį ir puikiai įsilies į bet kurį stilių“, – mano Heidi Klum.

Šiuo metu „Lidl“ Lietuvoje turi 35-ias parduotuvės, įsikūrusias Vilniuje, Kaune, Klaipėdoje, Šiauliuose, Alytuje, Marijampolėje, Kėdainiuose, Telšiuose, Kretingoje, Mažeikiuose, Tauragėje, Jonavoje, Panevėžyje, Ukmergėje, Utenoje, Plungėje. Bendrovė aktyviai tęsia plėtrą.

Komentuoti