Nuo kovo 5 d. „Lidl“ – Heidi Klum #LETSDENIM kolekcijos drabužiai

2018-03-03, 09:00
Įvertinkite šį įrašą
(0 balsai)
Nuo kovo 5 d. „Lidl“ – Heidi Klum #LETSDENIM kolekcijos drabužiai Pranešimo spaudai autorių nuotr.

Drauge su pavasario pradžia pirmadienį, kovo 5-ąją, į visas „Lidl“ parduotuves atkeliauja šio prekybos tinklo drauge su Heidi Klum sukurti spalvingi moteriškų drabužių deriniai: #LETSDENIM, arba „Šokam į džinsus“, yra jau trečioji riboto leidimo kolekcija, prieinama „Lidl“ kainomis ir sudaryta iš sezono hitų bei laikui nepavaldžių klasikinių drabužių, šįkart – skirtų ir mergaitėms bei paauglėms.

Pimadienį, kovo 5-ąją, Heidi Klum ir „Lidl“ pristato trečiąją bendrą „Esmara by Heidi Klum“ kolekciją #LETSDENIM, arba „Šokam į džinsus“. Paprasti kirpimai, ryškios spalvos ir aktualios džinsinių drabužių variacijos atspindi „Lidl“ požiūrį į madą.

Heidi Klum ir „Lidl“ pirmosiomis dviem kolekcijomis įrodžius, kad šiam kūrybiniam tandemui nesvetimas nei stiliaus pojūtis, nei uoslė mados tendencijoms, #LETSDENIM sukasi aplink šiuolaikinio garderobo klasiką – džinsinį audinį.

Kolekciją įkvėpė skirtingos Los Andželo, tapusio Heidi namais, miesto rajonų spalvos: ji saulėta tarsi Malibu, demokratiška lyg Venecija bei spindinti kaip Holivudas.

„Visada buvau didelė džinsinių drabužių mėgėja. Juos galima puikiai derinti įvairiomis progomis: kartais visiškai neįpareigojančiai, o kitąsyk prašmatniai. #LETSDENIM kolekcija atspindi šią daugialypę džinso prigimtį ir puikiai įsilies į bet kurį stilių“, – mano Heidi Klum.

Šiuo metu „Lidl“ Lietuvoje turi 35-ias parduotuvės, įsikūrusias Vilniuje, Kaune, Klaipėdoje, Šiauliuose, Alytuje, Marijampolėje, Kėdainiuose, Telšiuose, Kretingoje, Mažeikiuose, Tauragėje, Jonavoje, Panevėžyje, Ukmergėje, Utenoje, Plungėje. Bendrovė aktyviai tęsia plėtrą.

Komentuoti

 

 

Vieta Jūsų REKLAMAI
300x100px
Vieta Jūsų REKLAMAI
300x250px
Lietuva 24Litwa 24Литва 24Lithuania 24