Spausdinti šį puslapį

Vyrui į kelnes įmetė petardą

2012-01-01, 16:08
Įvertinkite šį įrašą
(0 balsai)

Į Kauno ligoninę Naujųjų išvakarėse kreipėsi vyriškis, kuris teigė, kad trys nepažįstami asmenys jam į kelnes įmetė petardą, kuri sprogo.
Incidentas įvyko šeštadienį, apie 22 val., Kaune, Savanorių prospekte. Vyras dėl šlaunų, lytinių organų, pilvo nudegimų gydomas ambulatoriškai, teigiama Policijos departamento pranešime.

Tuo metu į Klaipėdos ligoninę kreipėsi mergina, kuriai apie 1 val. Palangoje, prie jūros tilto, petarda pataikė į akį. Panaši nelaimė nutiko ir vyriškiui Jonavoje – jis 0 val. 20 min. susižalojo akį pats sprogdindamas petardą.

Į Alytaus ligoninę kreipėsi vyras dėl kirstinės žaizdos krūtinėje. Jis paaiškino, kad apie 1 val. Alytuje, namo kieme, jam į krūtinę atsitrenkė fejerverkas.

Į Panevėžio ligoninę pristatytas ir dėl šautinės (su svetimkūniu) žaizdos krūtinėje paguldytas vyras, kuris pasakojo, kad apie 1 val. 10 min. Panevėžio r., Fermos kaime, susižalojo sprogdindamas petardą.
Žmonėms, nukentėjusiems nuo petardų, pagalbą teko teikti ir kituose Lietuvos miestuose. Dažniausiai sprogdindami petardas nukentėjusieji susižalojo rankas ir pirštus.

www.lrt.lt
www.lietuvosvalstybe.com 

Komentuoti