Vyrui į kelnes įmetė petardą

2012-01-01, 16:08
Įvertinkite šį įrašą
(0 balsai)

Į Kauno ligoninę Naujųjų išvakarėse kreipėsi vyriškis, kuris teigė, kad trys nepažįstami asmenys jam į kelnes įmetė petardą, kuri sprogo.
Incidentas įvyko šeštadienį, apie 22 val., Kaune, Savanorių prospekte. Vyras dėl šlaunų, lytinių organų, pilvo nudegimų gydomas ambulatoriškai, teigiama Policijos departamento pranešime.

Tuo metu į Klaipėdos ligoninę kreipėsi mergina, kuriai apie 1 val. Palangoje, prie jūros tilto, petarda pataikė į akį. Panaši nelaimė nutiko ir vyriškiui Jonavoje – jis 0 val. 20 min. susižalojo akį pats sprogdindamas petardą.

Į Alytaus ligoninę kreipėsi vyras dėl kirstinės žaizdos krūtinėje. Jis paaiškino, kad apie 1 val. Alytuje, namo kieme, jam į krūtinę atsitrenkė fejerverkas.

Į Panevėžio ligoninę pristatytas ir dėl šautinės (su svetimkūniu) žaizdos krūtinėje paguldytas vyras, kuris pasakojo, kad apie 1 val. 10 min. Panevėžio r., Fermos kaime, susižalojo sprogdindamas petardą.
Žmonėms, nukentėjusiems nuo petardų, pagalbą teko teikti ir kituose Lietuvos miestuose. Dažniausiai sprogdindami petardas nukentėjusieji susižalojo rankas ir pirštus.

www.lrt.lt
www.lietuvosvalstybe.com 

Komentuoti

 

 

Vieta Jūsų REKLAMAI
300x100px
Vieta Jūsų REKLAMAI
300x250px
Lietuva 24Litwa 24Литва 24Lithuania 24