Spausdinti šį puslapį

ES parama gelbės Vilniaus miesto sporto aikšteles ir aikštynus

2012-09-21, 06:40
Įvertinkite šį įrašą
(0 balsai)

Vidaus reikalų ministras Artūras Melianas pasirašė įsakymą, kuriuo skiriama Europos Sąjungos (ES) struktūrinių fondų parama Vilniaus miesto sporto infrastruktūros atnaujinimo galimybių studijai, kurią įgyvendinus bus sutvarkytos visos miesto sporto aikštelės ir aikštynai.

„Sutvarkytos sporto aikštelės ir aikštynai – labai svarbi miesto aplinkos dalis, kuri dažnai nulemia ne tik naujų sportininkų kelią į olimpą, bet ir daugelio žmonių propaguojamą sveiką gyvenimo būdą. Džiugu, kad ES struktūrinių fondų parama suteikia visas finansines galimybes tuo pasirūpinti“, – sako ministras A. Melianas.

 Įgyvendinant ES struktūrinių fondų lėšomis finansuojamą projektą, pirmiausia ketinama išnagrinėti Vilniaus miesto sporto infrastruktūros atnaujinimo galimybes. Rengiant galimybių studiją bus įvertinti gyventojų poreikiai, lūkesčiai dėl sporto infrastruktūros plėtros, taip pat sudarytas sporto objektų atnaujinimo eiliškumas ir prioritetai. Remiantis šiuo dokumentu, palaipsniui bus atnaujinami visi sporto objektai Vilniaus mieste, sudarytos sąlygos visuomenei aktyviai leisti laisvalaikį sporto aikštelėse ir aikštynuose ir kt.

Bendra projekto vertė – per 136 tūkst. litų, iš kurių didžiąją dalį sudaro ES struktūrinių fondų parama.

www.vrm.lt

www.lietuvosvalstybe.com

Komentuoti