Spausdinti šį puslapį

Kaune naktį į penktadienį kursuos troleibusai ir autobusai

2012-02-03, 07:16
Įvertinkite šį įrašą
(0 balsai)

Viešasis transportas Kaune kursuos visą naktį iš ketvirtadienio į penktadienį. Toks sprendimas buvo priimtas Ekstremalių situacijų valdymo darbo grupės posėdžio metu.

Praėjusią savaitę dėl mažo keleivių srauto buvo nuspręsta atšaukti naktimis iš ketvirtadienio į penktadienį kursavusius 13N ir 14N maršrutų troleibusus bei 37N maršruto autobusus.

Tačiau Kauną užklupus stichiniam meteorologiniam reiškiniui – speigui, Ekstremalių situacijų valdymo darbo grupė nutarė artimiausią naktį palikti pastaruosius du mėnesius galiojusią tvarką, teigiama savivaldybės pranešime.

„Kadangi lauke spigina didžiulis šaltis, šią ketvirtadienio naktį troleibusai ir autobusai veš keleivius. Jei šaltis atsitrauks, kitą savaitę naktinių maršrutų naktimis iš ketvirtadienio į penktadienį bus atsisakyta“, – aiškino Kauno miesto savivaldybės Transporto ir eismo organizavimo skyriaus vedėjas Paulius Keras.

13N ir 14N maršrutų troleibusai bei 37N maršruto autobusai, kaip įprasta, kursuos ir penktadienio bei šeštadienio naktimis.

www.lrt.lt
www.lvcom.eu

Komentuoti