WiFi jau ir Šalčininkų rajono savivaldybėje

2015-09-25, 15:00
Įvertinkite šį įrašą
(0 balsai)
WiFi jau ir Šalčininkų rajono savivaldybėje © L24 (fot. Viktor Jusel)

Gera naujiena internautams – Šalčininkų rajono savivaldybės administracijos pastate (Vilniaus g. 49, Šalčininkai) veikia nemokamas belaidis internetas (WiFi). Apsilankę savivaldybėje gyventojai galės be jokio slaptažodžio jungtis prie interneto tinklo.

- Šiuolaikinė visuomenė yra išmani ir pažangi, šiuolaikinės technologijos, be jokios abejonės, užima svarbią vietą mūsų gyvenime. Internetas – ne tik laisvalaikio, bet ir darbo arba mokslo dalis. Siekdami sudaryti gyventojams sąlygas naudotis internetu, Savivaldybės pastate įdiegėme nemokamą belaidį internetą. Nuo šiol Savivaldybėje apsilankantys gyventojai be kliūčių galės naudotis internetu, kuriam jokio prisijungimo slaptažodžio nereikia, - sako Informacijos, kultūros ir turizmo skyriaus vedėja Irena Kolosovska.

Tikimės, kad ši naujovė paskatins gyventojus ir kitus suinteresuotus asmenis dažniau lankytis Šalčininkų rajono savivaldybės tinklalapyje www.salcininkai.lt, o taip pat Šalčininkų rajono savivaldybės socialinio tinklo „Facebook" paskyroje, kur kiekvienas ras naudingos informacijos.

salcininkai.lt

Komentuoti

 

 

Vieta Jūsų REKLAMAI
300x100px
Vieta Jūsų REKLAMAI
300x250px
Lietuva 24Litwa 24Литва 24Lithuania 24